Smuwila' nın Yeni Çeyiz Topiği

Tahmin ettim :) bende Selanik ve Üsküplüyüm. Herşey gönlünce oldun arkadaşım yeni evinde eşinle beraber, bu güzel eşyalarınlarınla güle güle oturun.

henüz hepsine bakamasam da harika bir çeyizin var
allah güzel günlerde kullanmak nasip etsin:nazar::nazar::nazar:

Kızlaaaar evimizi tuttuk, sizinde fikirlerinizle yuvam kurulacak inşallah..:KK36:

Buyrun evimizin boş halii.:KK53:

İnşallah güzel güzel yemekler yapıp yiyeceğimiz mutfağımız..:kk77:

Eki Görüntüle 1400660

Salonumuz.. :KK68:

Eki Görüntüle 1400661

Eki Görüntüle 1400662
Burası yatak odamız.. :KK60:

Eki Görüntüle 1400663 Eki Görüntüle 1400664

Ve banyomuz..:KK35:

Eki Görüntüle 1400665

Evimiz 2+1 100m2 bir odamız daha var ama onun nette resmi yoktu kilitliymiş, ben gördüm tabii ama fotoğraflamayı unuttum..:KK16:
Canım çok güzel eviniz temiz yeni parkeler en sevdiğim renkten aşkla oturun inşallah güzel cicilerinle daha da güzel olup şenlenecektir:nazar::KK68:

Düğünümüz Bahara denk geldiğinden kış aylarını ilk olarak yaşamayacağız olsak ta geyikli desenli şeylerde bordo ve kırmızıya bayılıyoruuum. Bu bayılmamdan ötürü de yazı görmeden bir takım kışlık pijama bile aldım bizeee... :oops::KK68:

Eki Görüntüle 1324031 Eki Görüntüle 1324032 Eki Görüntüle 1324033 Eki Görüntüle 1324034
canım bu pijamaların markası ne?
biz de kardeşime ev giyimi düşünüyoruz
böyle bay-bayan set halinde olursa daha sevimli olacak:KK51:
defactoymuş okudum şimdi :))

Sen de benim gibi evini tutmussun canim hadi hayirli olsun :) Salonun dikdortgen ve uzun umarim esyalarini diledigin gibi yerlestirebilirsin :) 100 m2 diyorlar evlere amaburut miktar o kullanim alani 80 m2 filan oluyor :) Insallah diledigin gibi dosersin evini. Ben de evimi rengarenk boyamak istiyordum ama o kadar cok masraf var ki ev sifir temiz diye ve paramiz kalmadi diye boyayamiyoruz :))

Canım çok güzel eviniz temiz yeni parkeler en sevdiğim renkten aşkla oturun inşallah güzel cicilerinle daha da güzel olup şenlenecektir:nazar::KK68:

İnşallah canım amin, darısı başına..:KK19:

Sen de benim gibi evini tutmussun canim hadi hayirli olsun :) Salonun dikdortgen ve uzun umarim esyalarini diledigin gibi yerlestirebilirsin :) 100 m2 diyorlar evlere amaburut miktar o kullanim alani 80 m2 filan oluyor :) Insallah diledigin gibi dosersin evini. Ben de evimi rengarenk boyamak istiyordum ama o kadar cok masraf var ki ev sifir temiz diye ve paramiz kalmadi diye boyayamiyoruz :))

Ayarladık bile, camın önüne masayı koyacağız canım, zaten benim bir masam, konsolum bir tv sehpam bir de koltuklarım olacak, kapının yanındaki duvarda tv yeri var, o kısma da koltukları konuçlandıracağız, yok canım ya tam 100 m2 olmasa bile 80 değildir çünkü uzun olsa bile büyük gerçekten, mesela bir odası daha var o da çocuk için yeterli düzeyde büyük, zaten önemli olan m2 değil aslında, evin şekli kullanım alanının fazlalığı, bizim bir önceki tuttuğumuz ev de 100m2 idi, ebeveyn banyosu falan vardı ama yatak odası ve çocuk odası diye ayrılan 2 oda baya küçük, salon da eni bundan daha dar ve uzundu mutfağı genişletmek için salondan pay çıkınca salon enlemesine daraldığından köşe gruplarına bakmıştık.

Benim şansıma hep dikdörtgen denk geliyor.. :KK53:

Canım bende her yerini boyayamazdım neticede ev sıfır gereksiz masraf ama sadece yatak odasını düşünüyorum ve kendimiz boyayacağız büyük ihtimalle baksana ne kadar güzel duruyor. :KK36:

Zaten bence her yer rengarenk olunca ne bilim çok renkli geliyor bana da, salon sade kalmalı çünkü hem koltuklarımdan biri çiçekli olacak.

Çiğ Damlası.jpg
Duvarlar.jpg

Arkadaşlar koltuklarımı bu tarz düşünüyorum, tabii bu renk değil. Daha önce fırfırlı koltuklardan istiyordum ama düşünüyorum da o modeller günlük oda tarzına daha uygun, çünkü puf puf, salaş bir görüntüsü var. Zamanım minderlerini kabartmakla geçer. :)

Bol minderlileri kafadan eledim, bir dönem kullanmış olarakta tavsiye etmem, minderleri kaydığı zaman çok rahatsız ediyor, sürekli derleyip toplamak gerekiyor. Ben salonu hem günlük, hem misafirlik kullanacağım için hem şık durabilecek aynı zamanda da rahat olabileceğini düşündüğüm bu modeli seçtim, rengi böyle olmayacak ve 2' li değil, 2 tane 3' lü olacak..:KK51::KK66:

country-koltuk-takimi-country-mobilyalar-327-44419-52-B.jpg

Son düzenleme:

Canım bende her yerini boyayamazdım neticede ev sıfır gereksiz masraf ama sadece yatak odasını düşünüyorum ve kendimiz boyayacağız büyük ihtimalle baksana ne kadar güzel duruyor. :KK36:

Zaten bence her yer rengarenk olunca ne bilim çok renkli geliyor bana da, salon sade kalmalı çünkü hem koltuklarımdan biri çiçekli olacak.

Eki Görüntüle 1402368 Eki Görüntüle 1402369

Arkadaşlar koltuklarımı bu tarz düşünüyorum, tabii bu renk değil. Daha önce fırfırlı koltuklardan istiyordum ama düşünüyorum da o modeller günlük oda tarzına daha uygun, çünkü puf puf, salaş bir görüntüsü var. Zamanım minderlerini kabartmakla geçer. :)

Bol minderlileri kafadan eledim, bir dönem kullanmış olarakta tavsiye etmem, minderleri kaydığı zaman çok rahatsız ediyor, sürekli derleyip toplamak gerekiyor. Ben salonu hem günlük, hem misafirlik kullanacağım için hem şık durabilecek aynı zamanda da rahat olabileceğini düşündüğüm bu modeli seçtim, rengi böyle olmayacak ve 2' li değil, 2 tane 3' lü olacak..:KK51::KK66:

Eki Görüntüle 1402371

Amin canım inşallah:nazar::KK68:Mavi ne kadar tatlı hangi oda o :oops:Koltuklar için güzel düşünmüşsün aynen canım bunlar daha çok salona yakışacak:KK76:

Ayarladık bile, camın önüne masayı koyacağız canım, zaten benim bir masam, konsolum bir tv sehpam bir de koltuklarım olacak, kapının yanındaki duvarda tv yeri var, o kısma da koltukları konuçlandıracağız, yok canım ya tam 100 m2 olmasa bile 80 değildir çünkü uzun olsa bile büyük gerçekten, mesela bir odası daha var o da çocuk için yeterli düzeyde büyük, zaten önemli olan m2 değil aslında, evin şekli kullanım alanının fazlalığı, bizim bir önceki tuttuğumuz ev de 100m2 idi, ebeveyn banyosu falan vardı ama yatak odası ve çocuk odası diye ayrılan 2 oda baya küçük, salon da eni bundan daha dar ve uzundu mutfağı genişletmek için salondan pay çıkınca salon enlemesine daraldığından köşe gruplarına bakmıştık.

Benim şansıma hep dikdörtgen denk geliyor.. :KK53:

Eki Görüntüle 1402368 Eki Görüntüle 1402369
Salona zaten ben de dokunmazdım ama diğer odam ile yatak odamı boyamak isterdim :) Bir de tv yi koyacağım duvarı, duvar kağıdı ile kaplatmak e bunlarda ciddi masraf oluşturacağından yapamıyorum haliyle :) İnşallah kendi evimi dilediğim gibi yapacağım. gönlüne göre olsun inşallah tatlım benim mavinin güzelliğine bayıldım :)

Eki Görüntüle 1402371

Sen de benim gibi modern tercih edeceksin. Oysaki senin tarzından böyle bir koltuk beklemezdim country ya da vintage koltuk tercih edersin sanıyordum :) Koltuklar çok güzel ve bence de rahat etmek çok önemli canım. En doğru seçimi yapmışsın :)

Salona zaten ben de dokunmazdım ama diğer odam ile yatak odamı boyamak isterdim :) Bir de tv yi koyacağım duvarı, duvar kağıdı ile kaplatmak e bunlarda ciddi masraf oluşturacağından yapamıyorum haliyle :) İnşallah kendi evimi dilediğim gibi yapacağım. gönlüne göre olsun inşallah tatlım benim mavinin güzelliğine bayıldım :)

Sen de benim gibi modern tercih edeceksin. Oysaki senin tarzından böyle bir koltuk beklemezdim country ya da vintage koltuk tercih edersin sanıyordum :) Koltuklar çok güzel ve bence de rahat etmek çok önemli canım. En doğru seçimi yapmışsın :)

Aynen, tv duvarımı bende kağıt düşünmüştüm ama o kadarı da kiraya fazla, ne kadar oturacağımız bile belli değil çünkü.. :cool:

Canım bu country tarzı modern değil ki:KK51:
Modern tarz ya daha düz ya da asimetrik kalıplardan oluşur, kolları düz olur, ayakları düz olur metal detaylar olur vs. vs.

Hatta örnek olarak modern;
FB,535,53,tempo-koltuk-takimi-modern-koltuk-takimlari.jpg
Genel[1]_800x402-1225x850.jpg

Country;

forest-country-koltuk-takimi-1 (1).jpg

119.JPG

Pembe-koltuklar-eskitme-mobilyalar-çerçeveler-ile-country-tarz-dekorasyon-çeşiti-500x369.jpg

Vintage denince akıla gelende bunlardır ki ben pek tercih edeni görmedim..:KK51:
vintage4.jpg

bramleykoltuk3.JPG

EnkacountryKoltuk65002.JPG

Chester koltuklar da country değil avangard katogorisine girerler. :KK51:

Aynen, tv duvarımı bende kağıt düşünmüştüm ama o kadarı da kiraya fazla, ne kadar oturacağımız bile belli değil çünkü.. :cool:

Canım bu country tarzı modern değil ki:KK51:
Modern tarz ya daha düz ya da asimetrik kalıplardan oluşur, kolları düz olur, ayakları düz olur metal detaylar olur vs. vs.

Hatta örnek olarak modern;
Eki Görüntüle 1402515 Eki Görüntüle 1402516
Country;

Eki Görüntüle 1402509

Eki Görüntüle 1402522

Eki Görüntüle 1402560

Vintage denince akıla gelende bunlardır ki ben pek tercih edeni görmedim..:KK51:
Eki Görüntüle 1402510

Eki Görüntüle 1402511

Eki Görüntüle 1402562

Chester koltuklar da country değil avangard katogorisine girerler. :KK51:
Avangardla karıştırdım ben galiba pek anlamıyorum bu tarzlardan :))) Çiçekli şeyleri sevmiyorum ben smuwila ama senin koyduğun koltuğu beğendim.

Avangardla karıştırdım ben galiba pek anlamıyorum bu tarzlardan :))) Çiçekli şeyleri sevmiyorum ben smuwila ama senin koyduğun koltuğu beğendim.

Benim babam koltuk imalatçısıydı az çok aşinayım modellere canım:KK66:
Ben model olarak aslında attığım ilk modeli beğendim çiçekli kumaştan olanı, ama sonra çok mu kaba diye salonda uzun malum, bunu gördüm model olarak neredeyse aynısı zaten sadece kaba durmuyor bu olsun dedim ama dönücem galiba yine, aaa bende çiçekli şeylere hastayım..:KK48::KK66:

3' lünün bir tanesini çiçekli yapacağım, berjerlerin çiçekli olması sıktı artık beni de.. :KK24:

İkinize de çok teşekkürler, büyük parçaları tamamlamak en zoruymuş bu arada..:KK14::KK51:
Evet canım bizde beyaz eşya ve mobilya bakarken aynısını düşündük gerçekten daha yorucu ve zor çünkü değiştirmek imkansız en azından bir kaç sene kullanmak durumundayız o yüzden daha çok düşünüyorsun Hoppa

X