Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım merhaba, gül motifli çay tabaklarını bide pembe olan silikon pasta takımını nerden aldın
Eki Görüntüle 1371498 şu canım çok güzel renkleri..bende alıcam da böyle bi set sorayım dedim sana
o tarz çay tabaklarını porland mağazasında görmüştüm bende
İnternetten almıştım, dediğim gibi karacanın canım..
bide sana sorayım canım karar vermedim karacanın sitesinde var, fiyatı da iyi sanki hangisini alsam
Eki Görüntüle 1371523 Eki Görüntüle 1371524
Pembe çiçekli olan hoş canım..
bende onu beğendim alıyorum
canımmmm cok guzel evınn gule gule oturun ınsallahKızlaaaar evimizi tuttuk, sizinde fikirlerinizle yuvam kurulacak inşallah..
Buyrun evimizin boş halii.
İnşallah güzel güzel yemekler yapıp yiyeceğimiz mutfağımız..
Eki Görüntüle 1400660
Salonumuz..
Eki Görüntüle 1400661
Eki Görüntüle 1400662
Burası yatak odamız..
Eki Görüntüle 1400663 Eki Görüntüle 1400664
Ve banyomuz..
Eki Görüntüle 1400665
Evimiz 2+1 100m2 bir odamız daha var ama onun nette resmi yoktu kilitliymiş, ben gördüm tabii ama fotoğraflamayı unuttum..
canımmmm cok guzel evınn gule gule oturun ınsallah
canım hepsini çok güzel düşünmüşsün zevklerimiz çok benziyor seninle
evinde çok güzel özellikle mutfak çok ferah..aldınız mı kira mı
Yok canım ya, inşallah Allah en kısa zamanda evimizi almayı da nasip eder.
Ama kendi evim olsa direkt mutfağı değiştirirdim zaten..
canım halı nerden cok begendım..Yatak odam havalandırmaya kalıyor ama benim için bir artı sessiz, sedasız uzun zamandır hasretini çektiğim uykuların çok yakın olduğunu söylüyor adeta, asıl söylemek istediğim duvarların rengini değiştirmek istiyorum. Hep yatak odamı mavi istemişimdir sağ' da gördüğünüz gibi bir ton ve boyamayı düşünüyorum..
Eki Görüntüle 1400674
Sonra yatak odama bu halıyı düşündüm, çünkü ilk görüşte bayıldım modeline..
Eki Görüntüle 1400676
Fonlarımı çiçekli istiyorum zaten çiçekli fon perdeleri en çok yatak odası ve oturma odasına yakıştırıyorum..
Yatak odama da sanırım bu tarz bir avize alacağım..
Eki Görüntüle 1400684
Düşüncelerinizi bekliyorum
amin canım olsun o da olur, Allah hepimize böyle evler nasip etsin, kira olayı zor uçmuş gidiyor
ama mutfak gayet güzel tabi kendinin olsa neler yapılır neler
Hepsi çok güzel güle güle kullanın. Zevklisiniz maşallah :) bu arada nickinize takıldım batı trakyalımısınız?
canım halı nerden cok begendım..
çeyizlerinizin hepsi çok hoş ama yatak odanıza bayıldım. güle güle sağlıklı mutlu günlerde kullanın