Smiley (İfadeler) talepleriniz...

Ne ilginç hatunlarsınız, tiksinç şeyler istiyorsunuz, istedikleriniz şunlar gibi mi

+18 yok, patronlar bakacak topiğe, valla rezil edeceksiniz beni, sizin istekleri ileteyim derken fırça yiyeceğim

CurlyCurly hesabı doğrulanmış üye. ,
kullanılması istenen ifadeler bunlar, hepsi kullanılamaz sanırım ama en çok talep görenlerden biri bazı konulara tepkilerini çok afedersin kusma ifadesiyle dile getirmek istiyorlarmış, dua eden ifadesi de ön planda, eşe, arkadaşa yorum yapanlara kızıldığında da oklavalı, bıçaklı, tekme atmalı ifadeler olsun diyorlar, bir önemli hususta sitede yorum yazarken kullandığımız ifadelerin profil mesajlarında da kullanılabilmesi.
Bizim şu an kullandığımız ifadelerde bazıları çifter çifter mesela ikişer tane, bu ikisi de benzer, kaç ifade eklenebilir veya eklenebilir mi bilmiyorum ama elinizden geleni yapacağınızı biliyorum.
Şimdiden herkes adına teşekkür ederim.

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Ablacım bana seçim yaptırmasan da, sen seçsen aralarından bunlar olmazsa olmazlar dersen ben çok rahat ederim.

Zahmet olur mu ?
Tamam ablacım, ben en olmazsa olmazları ayarlarım, sen bizim için sitenin teknik alt yapısı, önerilerimiz ve isteklerimizle uğraşırken ben şuradan birkaç ifade derleyip toplamışım çok mu, asla zahmet olmaz

fikir olarak bunlar diyorum ben de, özellikle şu 'face palm' lar kesinlikle lazım bence, birkaç farklı varyasyonu bile olabilir bazı konularda çok kurtarıcı olurdu bunların hatun versiyonu daha da iyi olabilir.. hareketli de olabilirler tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…