Ben niye göremiyorumŞaka bir yanaMune önerilerim şunlar... Mümkün olduğunca forumdaki mevcut smileylere benzer yapıda bulmaya çalıştım, hem görsel bütünlük hem smiley menüsünde fazla boyut farkı olmaması açısından.
Mune bu size:
Bu cımbızınıza maruz kalanlara:
Bu da forumdaki annelere gelsin, analar, analarımız...
Şu uygun olur mu bilemedim.
Fragmanı gösterip sonunu niye özel gösterim yapıyosun@Sephoraa bunlar da sana gelsin
Ay dur çoğayıp smileyler buldum özelden yollayayım sanaSen veya marilyn monroe proüye olsaydınız çoklu konuşmaya alın da ikinize ayrı ayrı göndermeyeyim diyecektim
Bende hepsini göremiyorum, shot ekleyememişBende niye çıkmıyor
@Sephoraa bunlar da sana gelsin
Ay dur çoğayıp smileyler buldum özelden yollayayım sanaSen veya marilyn monroe proüye olsaydınız çoklu konuşmaya alın da ikinize ayrı ayrı göndermeyeyim diyecektim
Vallaha resim adresini aç dediğimde Forbiden yazıyor bende. Artık nasıl ayıplı sitelere giriyorsa (senin ıslıklı smileyinden)Bende hepsini göremiyorum, shot ekleyememiş
Fragmanı gösterip sonunu niye özel gösterim yapıyosun
Mune
arkadaş terbiyesiz smileyliler paylaşmak yoluyla gelişim çağındaki benim psikolojimi bozdu, gelişimimi engelledi, gereğini talep ediyorum
Bunlar süpermişBende hepsini göremiyorum, shot ekleyememiş
Bende hepsini göremiyorum, shot ekleyememiş
Bilgisayarlarınız bozukVallaha resim adresini aç dediğimde Forbiden yazıyor bende. Artık nasıl ayıplı sitelere giriyorsa (senin ıslıklı smileyinden)
bak bu ıslıklı smileyli de çok iyi ve anlamlı olmuş.
BDV'de ve siyasette çok lazım olur
Ayıbına gelen bakmasınnameaver ayıplı smileyler ama valla kiblenirim sonra
marilyn monroe sen yeterince bozulmuşsun zaten hiç suçu bana atma. Göndermem özelden ben de, sep'e yollarım sadece hıh.
Kiblemeyeceğinize herkesin içinde söz verirseniz göndereyim size deAyıbına gelen bakmasın
Yok Mune rahat olun, her türlü yoldan çıkarma girişimine rağmen forum geneline koymam.+18 yok, patronlar bakacak topiğe, valla rezil edeceksiniz beni, sizin istekleri ileteyim derken fırça yiyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?