smear testiyle ilgili

cherryim

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2019
64
24
18
30
kızlar ben dün devlet hastanesinde smear testi yaptırdım ancak kafama bir şey takıldı. muayene bittikten sonra hemşire reçetimi verip yolladı yani smear testini alıp laboratuvara falan götürmedim götür demediler zaten. sonucun çıkmasını 1 ay bekleyeceğim eğer testim gitmemişse çok üzülürüm. daha önce devlet hastanesinde smear testi yaptıran var mı?

Canım onlar kendi iletiyolar laboratuvara sonrun yok yani. Hatta benim sonucum çıktığında mesaj gelmişti poliklinikten ogrenebilecegime dair. Öyle bir ay falan beklemenize gerek kalmıyor ya bir hafta ya da 10 gün sonra çıkıyor.

Kendileri götürüyorlar sanırım laboratuara , bende yaptırdığımda götür demediler. Ama sonuç için 1 aydan fazla bekledim, çıktığında haberde vermediler. Hastaneyi arayıp soruyordum arada öyle öğrendim.

teşekkürler bilgilendirdiğiniz için. siz istanbulda mısınız ya 10 gün çok çabuk çıkmış çünkü. umarım benimki de hızlıca çıkar stres yaptım biraz :/

teşekkürler. doktorum da bana 1,5 ayda anca çıkar dedi :/ süre bu kadar uzun olunca insan ister istemez stres yapıyor

teşekkürler. doktorum da bana 1,5 ayda anca çıkar dedi :/ süre bu kadar uzun olunca insan ister istemez stres yapıyor
ne için yaptırdın ki stres yapıyorsun ? Ben normal muayeneye gittiğimde yapmış doktor haberim bile olmadı . Hani acıyo falan diyenlere de bilgilendirme olsun.

ne için yaptırdın ki stres yapıyorsun ? Ben normal muayeneye gittiğimde yapmış doktor haberim bile olmadı . Hani acıyo falan diyenlere de bilgilendirme olsun.
ilişki sırasında kanamam oldu, ciddi bir sorun olduğunu düşünüyorum ondan stresliyim:/
bu arada evet ben hayatımda ilk kez jinekolojik muayene oldum, devlet hastanesinde belki sonradan okuyan olursa bilgi olsun hiç acımadı hatta hissetmedim bile.

çok ilginç , ne kadar zamandır evliydin , nasıl bir kanamaydı ?

ben hiç devlette yaptırmadım ama düzenli olarak yaptırıyorum, şu ana kadar herhangi bir yere görütmem gerekmedi, kendileri gönderiytorlar

Onlar kendileri yolluyorlar labaratuvara siz sonucu e_nabiz üzerinden de takip edebilirsiniz kod numarinizi aldıysanız

kod numarası nedir? e devlet şifresi mi?
Hayir,tahlili olduğunuz doktorun hemsiresine giderseniz o size verir.e _ nabiz tahlil numaram deyin.ordayken isteseydiniz keşke ama yine de gidip isteme hakkiniz var.ben hep öyle ögreniyorum devlet hastanesi tahlil sonuclarini evden

Bende yaptırdım 2 hsfta sonra grl dediker doktor kndisi koydu bişeye. Salı gunu gitcem sonucu almaya

Hayir,tahlili olduğunuz doktorun hemsiresine giderseniz o size verir.e _ nabiz tahlil numaram deyin.ordayken isteseydiniz keşke ama yine de gidip isteme hakkiniz var.ben hep öyle ögreniyorum devlet hastanesi tahlil sonuclarini evden
çok teşekkürler ya hiç bilmiyordum 6-7 yıldır hastaneye gitmedim. öğrendiğim iyi oldu

1,5 yıldır. prezervatif tamamıyla kan olmuştu ve kasık bölgesinde de kan vardı sildiğimde de biraz geldi sonra kesildi
e-nabız uygulamam bir senedir var yaklaşık ama orada çıkmıyor benim smear sonucu nedense.
Bu arada bir arkadaşımın başına geldi, zarı sonradan yırtılmıştı senin gibi kan gelmiş falan . İlk ilişkinde kanaman olmuşmuydu bu derece ?

bu derece olmasa da yine kanamam olmuştu yani lekenme şeklinde falan değildi o da kanamaydı. umarım sebebi böyle basit bi şeydir... çünkü ben son zamanlarda yayılan hpv virüsünden şüphelenmeye başladım

teşekkürler bilgilendirdiğiniz için. siz istanbulda mısınız ya 10 gün çok çabuk çıkmış çünkü. umarım benimki de hızlıca çıkar stres yaptım biraz :/
Ben Kocaeli'ndeyim . Geç çıksa bile bir ay çok fazla yurtdışına gönderilen testlerde bile 10-15 gün sonra sonuç iletiliyor. Strese gerek yok.

inşallah basit bir şeydir canım. Bizleri de bilgilendir unutma ve her zaman moralini yüksek tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…