• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

smear testiyle ilgili

kızlar ben dün devlet hastanesinde smear testi yaptırdım ancak kafama bir şey takıldı. muayene bittikten sonra hemşire reçetimi verip yolladı yani smear testini alıp laboratuvara falan götürmedim götür demediler zaten. sonucun çıkmasını 1 ay bekleyeceğim eğer testim gitmemişse çok üzülürüm. daha önce devlet hastanesinde smear testi yaptıran var mı?
Canım sonucun ne oldu acaba benimde ilişki sonrası kanamam oluyor bayadır doktora gidicem ama aslında hep ihmal ettim öyle çok bi kanama değil ama akıntıyla karışık diyelim

Canım sonucun ne oldu acaba benimde ilişki sonrası kanamam oluyor bayadır doktora gidicem ama aslında hep ihmal ettim öyle çok bi kanama değil ama akıntıyla karışık diyelim
sonucum temiz geldi akıntım var sadece. doktor antibiyotik ve fitil verdi tedavi amaçlı ama kanamayla ilgili bi şey söylemedi. siz de ihmal etmeyin gidin hem içiniz rahat eder hem de kadın hastalıklarında bi problem varsa erken tanı önemli.

bende 4 ay once dogum yaptim dogumdan sonra kanama olmaya basladi ama oyle cok degil pceteye silince akintiyla birlikte geliyo ve iliskide aci oluyo sizinki nasil oluyo daha sonra idrarimda 2 gun bir yanma acima hissediyorum sonra kendigilinden geciyo sizdedr idararda yanma oluyomu?

bende 4 ay once dogum yaptim dogumdan sonra kanama olmaya basladi ama oyle cok degil pceteye silince akintiyla birlikte geliyo ve iliskide aci oluyo sizinki nasil oluyo daha sonra idrarimda 2 gun bir yanma acima hissediyorum sonra kendigilinden geciyo sizdedr idararda yanma oluyomu?
Hayır idrarda sorun yok sizin idrar kısmı doğumdan kaynaklıdır diye düşünüyorum ilişkide kasıklarım acıyo

sonucum temiz geldi akıntım var sadece. doktor antibiyotik ve fitil verdi tedavi amaçlı ama kanamayla ilgili bi şey söylemedi. siz de ihmal etmeyin gidin hem içiniz rahat eder hem de kadın hastalıklarında bi problem varsa erken tanı önemli.
Benim ilişkiden somra akıntıyla karışık kan geliyor bugün gittim keteme 30 yaş altı bakmıyolarmış hastanede yaptırıcam bakalım

idrarda yanma varsa ürologa görünmelisiniz

idrarda yanma varsa ürologa görünmelisiniz
idrarimda surekli yanmam yok iliskiden sonra 2 gun oluyo oda yanma degil de nasil soyleyim idrarim vajinaya degdikcr sanki orayi yakiyo yara varmista dokununca elinizi kesince kolanya drgince nasil sizlar benimkide oyle oluyo 2 gun sonra geciyo

Ben özel hastanede yaptırdım bu testi
3 güne çıktı sonuç devleti bilemiyorum
Korkan falan varsa hiç endişe etmesin
Doktor bana söylemedi bile bunu yapcağını almış bakmış sonra söylüyor zerre hissetmedim

idrarimda surekli yanmam yok iliskiden sonra 2 gun oluyo oda yanma degil de nasil soyleyim idrarim vajinaya degdikcr sanki orayi yakiyo yara varmista dokununca elinizi kesince kolanya drgince nasil sizlar benimkide oyle oluyo 2 gun sonra geciyo
Meraba hastaneye gittiniz mi

Back