- 24 Eylül 2022
- 689
- 369
- 33
- 35
- Konu Sahibi moral arayan
Çok teşekkür ederim umarım bi problem çıkmazSonuç ne olursa olsun sağlığınıza odaklanın geçmiş olsun yalnız değilsiniz çoğu kadın da hpv var bizler farkına varan kesimiz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim umarım bi problem çıkmazSonuç ne olursa olsun sağlığınıza odaklanın geçmiş olsun yalnız değilsiniz çoğu kadın da hpv var bizler farkına varan kesimiz![]()
Eşim olayın farkında değil hala yani test sonucunun cinsel yolla bulaştığını bilmiyor söyleyeyim mi.Daha doğrusu hpv testinin yapıldığını bilmiyorSonuç ne olursa olsun sağlığınıza odaklanın geçmiş olsun yalnız değilsiniz çoğu kadın da hpv var bizler farkına varan kesimiz![]()
Tabi ki paylaşın , sonuçta tedavi yapılacak belli aşamaları var tedavinin yanı bilmesi gerek. Ayrıca cinsel yolla geçtiğinide bilsin. Su aşamada nasıl geçtiği zaten önemli değil önemli olan sağlığınız ve bunu geride bırakmak için stresten uzak durmalısınızEşim olayın farkında değil hala yani test sonucunun cinsel yolla bulaştığını bilmiyor söyleyeyim mi.Daha doğrusu hpv testinin yapıldığını bilmiyor
Teşekkür ederimTabi ki paylaşın , sonuçta tedavi yapılacak belli aşamaları var tedavinin yanı bilmesi gerek. Ayrıca cinsel yolla geçtiğinide bilsin. Su aşamada nasıl geçtiği zaten önemli değil önemli olan sağlığınız ve bunu geride bırakmak için stresten uzak durmalısınız
Merhabalar,test sonucumu gördüm smear yapılmış 2022 de sadece.Doktora gittim bugün şansıma adet oldum ondan dolayı smear testi alamadı perşembe gideceğim biyopside yapalım dediSelam, bazen hpv smear testinde cıkmıyormus, siz daha önce hpv testi yaptırmış mıydınız? Hayatımda hiç hpv testi yaptırmamıstım smear yaptırıyorum zaten temiz diye, doktor yine de hpv de yapalım , smear temiz cıksa da hpv olabilir demişti bana.
Aa bakın size dedik. Smear o zaman temiz çıkmış olabilir hatta şu an bile verseniz belki temiz çıkacak. Hpv testi değilmiş. Oh be ben bile rahatladım. Şimdi tedaviye odaklanınMerhabalar,test sonucumu gördüm smear yapılmış 2022 de sadece.Doktora gittim bugün şansıma adet oldum ondan dolayı smear testi alamadı perşembe gideceğim biyopside yapalım dedi
Geçmiş olsun tekrar, smear’da hpv cıkmayabiliyormus. Ben hpv geçirmedim hiçbir şikayetim de yoktu yine de doktor ısrarla test yaptırmamı istedi( cok kadında olabildiği için) temiz cıktı yine de 5 sene sonra tekrar baktırmam gerektiğini söyledi. Yavas ilerleyen bir durummus hpv, yani eşinizin eski ilişkilerinden kalmıs bir tasıma durumu olabilir. Ben tuvalet , hamam gibi durumlara inanmıyorum acıkcası.Merhabalar,test sonucumu gördüm smear yapılmış 2022 de sadece.Doktora gittim bugün şansıma adet oldum ondan dolayı smear testi alamadı perşembe gideceğim biyopside yapalım dedi
Çok teşekkür ederim.Yüksek riskli çıkmış dedi.Kansersiniz diyemem dedi umarım her şey yolunda gider.Aa bakın size dedik. Smear o zaman temiz çıkmış olabilir hatta şu an bile verseniz belki temiz çıkacak. Hpv testi değilmiş. Oh be ben bile rahatladım. Şimdi tedaviye odaklanın![]()
Kesinlikle kanser değilsinizdir. Kanser olsanız smearda gözükürdü zaten. Hpv 16 yüksek riskli olabilir ama kansere dönüşmesi doktorların dediğine göre 10 yılı buluyormuş tedavi olmazsanız eğer. Siz şanslısınız ki erken dönemde öğrendiniz atlatacaksınız emin olunÇok teşekkür ederim.Yüksek riskli çıkmış dedi.Kansersiniz diyemem dedi umarım her şey yolunda gider.![]()
Teşekkür ederim.ben tamamen cinsellikle alakalı olduğunu düşünüyorum.Yoksa bulaşması o kadar basit olsa tuvalet,hamam vb yerlerden herkes olur.Doktor bu sonuçlarda smear yok dedi halbuki ben testi verirken smear vereceğim demiştim anlamadım.kontrollerinizi aksatmayın lütfenGeçmiş olsun tekrar, smear’da hpv cıkmayabiliyormus. Ben hpv geçirmedim hiçbir şikayetim de yoktu yine de doktor ısrarla test yaptırmamı istedi( cok kadında olabildiği için) temiz cıktı yine de 5 sene sonra tekrar baktırmam gerektiğini söyledi. Yavas ilerleyen bir durummus hpv, yani eşinizin eski ilişkilerinden kalmıs bir tasıma durumu olabilir. Ben tuvalet , hamam gibi durumlara inanmıyorum acıkcası.
Doktor bu testin içinde smear yok yapılmamış dedi.Ben direk smear testi diye gitmiştim aslında.Benim tahlili başka biriyle mi karıştırdılar acaba diye düşünüyorum.Adet bitince smear testi vereceğim tekrar anlamadımKesinlikle kanser değilsinizdir. Kanser olsanız smearda gözükürdü zaten. Hpv 16 yüksek riskli olabilir ama kansere dönüşmesi doktorların dediğine göre 10 yılı buluyormuş tedavi olmazsanız eğer. Siz şanslısınız ki erken dönemde öğrendiniz atlatacaksınız emin olun
Smear verin tekrar tabi. Ama emin olun dünyanın sonu değil artık grip gibi herkeste var maalesefDoktor bu testin içinde smear yok yapılmamış dedi.Ben direk smear testi diye gitmiştim aslında.Benim tahlili başka biriyle mi karıştırdılar acaba diye düşünüyorum.Adet bitince smear testi vereceğim tekrar anlamadım
Perşembe vereceğim doktor rica ederiz hızlandırırız tahlil sonuçlarını dedi.Bekleyip göreceğiz inşallah tez zamanda normale dönerSmear verin tekrar tabi. Ama emin olun dünyanın sonu değil artık grip gibi herkeste var maaleseföyle ki 15-16 yaşındaki kızlarımızda bile var. Çözümü olan bir rahatsızlık. Düzenli kontrol, tedavi ile 1 sene sonra negatif i göreceksiniz.
Döner döner korkmayın. Benim bi ablamda Hpv pozitifti. Evlendikten sonra eşinden almıştı. 6 ay sonra negatife döndü. 10 yıl olmuştur bu olay olalı. 10 yıldır negatif çıkıyor. Çocuğu da oldu. Şimdi hiçbir sıkıntısı yok çok şükür.Perşembe vereceğim doktor rica ederiz hızlandırırız tahlil sonuçlarını dedi.Bekleyip göreceğiz inşallah tez zamanda normale döner
Peki ben smear testi yada diğer tahliller temiz gelse bile hpvden dolayı tedavi görecek miyim acaba yada eşimDöner döner korkmayın. Benim bi ablamda Hpv pozitifti. Evlendikten sonra eşinden almıştı. 6 ay sonra negatife döndü. 10 yıl olmuştur bu olay olalı. 10 yıldır negatif çıkıyor. Çocuğu da oldu. Şimdi hiçbir sıkıntısı yok çok şükür.
Hpv için evet. Daha doğrusu doktor birkaç işlem yapacak sonuçların temiz gelirse sana vitamin gibi takviye verecek , aşı önerecek 6 ay sonra tekrar çağıracak Hpv testi için. Eşinizde bu dönemde aşı olsun. Prezervatifsiz ilişkiye girmeyin. Birbirinize tekrar bulaştırırsınız.Peki ben smear testi yada diğer tahliller temiz gelse bile hpvden dolayı tedavi görecek miyim acaba yada eşim
Peki eşime test falan yapacaklar mı bundan dolayı.var mı yok mu diye.Umarım bir an önce netleşir her şeyde rahatlarım.Bende stres yönetimi hiç yok,ağlar biriyim nasıl geçecek bilmiyorum.10 aylık bebeğim varHpv için evet. Daha doğrusu doktor birkaç işlem yapacak sonuçların temiz gelirse sana vitamin gibi takviye verecek , aşı önerecek 6 ay sonra tekrar çağıracak Hpv testi için. Eşinizde bu dönemde aşı olsun. Prezervatifsiz ilişkiye girmeyin. Birbirinize tekrar bulaştırırsınız.
Ağlamayın lütfen bağışıklık çok önemli. Eşinize test yapılmayacak. Eşiniz aşı olcak. Bir süre korunarak ilişkiye gireceksiniz hepsi buPeki eşime test falan yapacaklar mı bundan dolayı.var mı yok mu diye.Umarım bir an önce netleşir her şeyde rahatlarım.Bende stres yönetimi hiç yok,ağlar biriyim nasıl geçecek bilmiyorum.10 aylık bebeğim var
Umarım dediklerinizi yapabilirim ve güçlü dururum.Ama inanın kafama takılan şeyler var mesela eşime açık açık evliyken başka biriyle birlikte oldun mu diye sormak istiyorum.Yoksa bu soru benim kafamda büyütüp gidecekAğlamayın lütfen bağışıklık çok önemli. Eşinize test yapılmayacak. Eşiniz aşı olcak. Bir süre korunarak ilişkiye gireceksiniz hepsi bu