SMA gece maması hakkında fikir

Bence bir dene şimdi ek gıda ya da geçtik diye mi mama dan mı bilmiyorum ama güzel kilo alıyor. Denemeden bilemezsin
Prematüre olduğu için biz henüz ek gıdaya geçemedik, sanırım 1 ay daha bekletir doktoru. Mamayı alayım hemen.
Doğduğundan 1.5 yaşına kadar sma kullandım hem gece hem normal serisini 7 ayda memeyi bırakınca ek gıda +mama şeklinde ilerledik. Sanki ek gıdaya geçtiğinde daha çok toparladı kilosal anlamda. Ancak şunu da belirtmek isterim kızım 2 aydan 5 aya kadar reflu sebebiyle çok az kilo alımı olmuştu reflu geçince toparladı. Ben iyi bir mama olduğunu düşünüyorum🙂
Normal maması Aptamil, prematüre olduğu içinde cücük kadar kızım hâlâ 😂 aslında doktorlar kilosunun iyi olduğunu söylüyor da sank biraz daha alsa iyi olacak

Prematüre olduğu için biz henüz ek gıdaya geçemedik, sanırım 1 ay daha bekletir doktoru. Mamayı alayım hemen.

Normal maması Aptamil, prematüre olduğu içinde cücük kadar kızım hâlâ 😂 aslında doktorlar kilosunun iyi olduğunu söylüyor da sank biraz daha alsa iyi olacak
Kaç hafta kaç kg doğdu. Biz de 35. Hafta doğduk 2 kg. Sarılık olduk 1800 çıktık hastaneden 🥹

Back
X