• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SMA gece maması hakkında fikir

littleemom

Ayyy! Büyük resmi ben şu an gördüm
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mart 2024
347
322
23
Merhaba anneler,
SMA iyi geceler mamasını kullanan var mı aranızda? İçerik bilgisine tam ulaşamadım sadece tok tutup uyku süresini mi uzatıyor? Yoksa kilo alımına etkisi var mı?

Anlık durum bildiriyorum 😂 ben normalinde de sma kullanıyorum ama bu gece mamasını daha çok ml ve daha iştahlı içiyor bebek. Birde bir süre sonra gece uyku saatini uzatıyor. Normalinde 3 saatte bir kalkıyordu kızım 8 aylık. 5 saat uyuyor gece. Birde sma bize yok denecek kadar az gaz yaptı. Bu gece maması hiiç gaz yapmadı direk uykuya devam ediyor

Anlık durum bildiriyorum 😂 ben normalinde de sma kullanıyorum ama bu gece mamasını daha çok ml ve daha iştahlı içiyor bebek. Birde bir süre sonra gece uyku saatini uzatıyor. Normalinde 3 saatte bir kalkıyordu kızım 8 aylık. 5 saat uyuyor gece. Birde sma bize yok denecek kadar az gaz yaptı. Bu gece maması hiiç gaz yapmadı direk uykuya devam ediyor
Ayy o zaman deneyeyim ya ben de 😬 geceleri ml azalttı benimki fazla içmiyor belki bu mama sayesinde içer

Back