SMA adlı mamayı duyan yada kullanan varmı

gammzee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2007
241
0
39
kızlar dün dr gittik ve dr bebeğin gelişimine göre anne sütünün yeterli olmadığına karar verdi günde 1defayı geçmemek şartıyla mama ver dedi aptamil sma bide bir kaç marka daha saydı bunlardan bebeğinin damak tadına göre istediğini ver dedi benim bebeğim pek mamayı kabul etmiyor daha önce humana ve hero babyi kullandım her beslenmeden sonra püskürterek geri kusuyordu eczacıma danıştım aptamil de şeker oranı fazla anne sütüde biraz acımsı olduğu içi,n anne sütünü çabuk bırakır sen sma kullan dedi bende onu aldım çok zorda kalınca 50 ml geçmeyecek şekilde günde en fazla bir defa veriyorum fakat sanırım bebeğim bunda sevmedi hı bide drum dediki bebek hem anne sütü hem mama alıyorsa emdiği anne sütünü iyi kullanamaz gerekli olan içinde var olan besinlerde gerekli şekilde faydalanamaz mümkün olduğu kadar anne sütü.......

sma mamayı bende 4 sene önce kullandım kızımda
emziriyordum ama yetmiyordu çeşitli mamalardan sonra bu mamada karar verdik bu mamayı çok sevmişti
ancak kısa süre kullandım o kadar çok besleyici bir mamaki çocuk ister istemez kilo alıyor
çok yararlı bir mama
5 ay kullandım zaten sonrasında artık arı mamaya ve sıvı gıdalara başladım ve bıraktık

o zamanlarda pahalı bir üründüyerimseniben

merhaba tamda benim cevaplayacağım bir soru bu bende kızım şuan 4. aynını bitireceke 24ünde ve doğduğu günden beri SMA S26 mama verdim ve çok memnundum taki(benim eşim ilaç firmasında tıbbi mümessillik yapıyor) SMANIN BÖLGE MÜDÜRÜ İLE KARŞILASIP SAMİMİ İTİRAFINI DİNLEYİNCEYE KADAR; BEBELAC TAVSİYE ETMİŞ ÇÜNKÜ İÇERİSİNDE ŞEKER VE NİŞASTA BULUNMAMAKTAYMIŞ O MÜDÜRE GÖRE EN SAĞLIKLI MAMA BU NEDENDEN DOLAYI BEBELACMIŞ VE BİZDE BEBELAC KULLANIYORUZ İKİ MAMANINDA TADI AYNI SMA BAŞTA KABIZ YAPTI SONRA BÜNYE ALIŞINCA GEÇMİŞTİ. EĞER ÇOCUĞUNUN KİLO ALMASI ACİLSE GERİLEME VARSA BENCE SMA YOKSA BEBELAC

SEVGİLERİMLE SAĞLIKLA

ben kızıma bebelac kullandım ve de çok sevdi..1 seferde biberonu bitiriyordu..bitincede bağırıp duruyordu ver ver diye...çevremdeki insanlara ben hep bebelac tavsiye ettim..kullananlar çok memnun kalmış..gaz ve kabızlıkta yapmadı benim kızımda...

aynen benim kızda maşallah bir seferde 1 biberon bitiriyor vede bitince basıyor çığlığı mama mamaaaaaa diye:sm_cool::roflol::roflol:

sma iyi bir mama ve bir okadar da ebki bir mama.. annem benı sma ile buyutmus.. bende oğluma verıyorum..bebelacta guzel bir mama.. smadan sonra ıkıncı tercihim...

bnim oğlumda doymayınca eczaneden mama almıstım aptamil aldım daha sonrakınıde hero baby aldım ama oglum bu mamayı pek sevmedı doymuyor dedıgımde eczacı sana sma yı önermişti kullanmadım ama güzelmiş canım

BENDE KULLANIYORUM ŞUAN sma yı ilkten milupa sonra bebelzc sonrada sma iyi diye bunu kullandım fakat günde 1 kere falan veriyorum oda pek kilo yapmadı standart gidiyor kızıımın kilosu,

senin eczacın halt etmiş....nerden acı oluyomuş anne sütü yaaa.kaç kere emmiş....bende ilk bebeğimde sma kullandım çok ii bir mama...ancak bebişini seni bırakmaması için ya kaşıkla vereceksin yada mamayı verdiğin biberondan hemen sonra memeni yoksa bırakır seni çok üzülürsün sonraaaa....Ayrıca lactum dene o da aptamilden çok daha ii içerikli....

benim sorunumun cevabı bu olabilir çünkü kızım emmiyor ve yemiyor diye aptamil aldım kaşıkla vermeme rağmen aptamilden sonra beni emmeyi kesti anne sütünüde sağarak versemde pek severek almıyor. birde bu mamaların fiyatı ile besleyicilikleri aynı oranda artıyormuş doktor öyle söylemişti. bede apmatilden sonra sma alıcam.

SMA çok iyi bir mama bildiğim kadarıyla ben de kızıma ondan kullandım,aptamil ve milumil deneyim dedim tadları vanilyalı gibi sonra tekrar sma ya döndük...arkadaşlar da bunu tavsiye etmişti...doktorlar da SMA GOLD tavsiye ediyolar...

canım bende sma plus kullandım ama 2 si olmadığın dr.bebelaca geçicez dedi...ben memnundm...

benim dr yasli bir prof.o bana aptamil ver demisti sutum yeresiz degil ama bazen kizim memeye cok duskun oldugundan dinlenmek istiyordum yada sokaga ciktigimda biraz vermek icin kullandim sma almadi zaten dr metal gibi kokusu var bebekler reddeder demisti aptamili de sevmedi ama bazen cok acken yarim biberon iciyor ingiltere deki saglik orgutu annelere mama olarak aptamili oneriyor

benim ikizlerim var bir arkadaşımız bize sma adlı mamadan 8 kutu hediye yolladı bende aptamil 1 kullanıyorum anne sütümüz yok....ee durum bu olunca fazlasıyla mama gidiyor

bende sma yı doktoruma sordamadan geçmek istemedim ama bugün aptamilimiz bitti sma başladık

bebeklerim yadırgamadı aksine daha bi iştahlı yediler .....bu arada 10 kutda bebelac geldi onuda kullanmakta terddüt ettim ama sizler onafa iyi demişsiniz kullanabilirm sanırım

eşim sma mamayla büyümüş benimde sütüm az kızıma mama vermeye çalışıyorum ama emmiyor hero bayb milupa denedim almadı geçen gün kaynanam sma almış gelmiş bu mamayı yer mamamızı aldık bunu yemeyen çocuk yok deyip durdu ama benim kısçe onuda yemedi denemediğim bir bebelac kaldı ama almaya korkuyorum 2 paket başkasına verdim bir paket çöpe attım yazık alamayanlar var günah açıldıktan sonra 4 hafta içinde tüketilmesi gerekiyor denemelik paketler yapsalar hiçbirinin küçük paketi yok

sma mamayı duydumda kullandımda...kaldı ki sma en eski ve en fiyatlı mama...biz memnun kaldık ama şimdi aptamil kullanıyoruz çünkü onun büyük boyu var....kaydirigubbakcemile5

ben de bebişime SMA veriyorum. bence güzel ve kaliteli bir mama. aynı zamanda besleyici.
benim de sütüm yetmiyor sanırım ve mama almadan doymuyor bizimki. ama mama aldığı için hiçbir şekilde memeden vazgeçmedi. valla hem mamayı hem de memeyi aynı iştahla yiyiyor. ama bizim çocuk doktorumuz mamaya acayip karşı, 20 günlükken bebek yaklaşık 1 kilo almıştı tabi dr bu kiloyu çok buldu ve bütün suçu bana atıyor yani açık açık söylemese de ben emzirmek istemediğim için mama verdiğimi düşünüyor ve en son kontrolde bu son uyarım olsun işte cildinde hafif isilikler oluyor hava sıcak terliyor tabi işte bunlar mama verdiğin için oluyor dedi ve mamayla beslenen bebekler astıma kadar giden hastalıklara yakalanıyor falan gibi gözümü korkutan laflar etti. ben anne sütü veriyorum ona hem de saatlerce dedim, vermek istemiyor değilim ama doymuyor ve çok ağlıyor açlıktan ve susmuyor diyorum. mümkün değil susmaması diyor. eşimde birgün bebiş ağlarken götürüp şu doktora vericem sustursun bakalım diyor. ben de eşime ek gıdaya geçene kadar birdaha bu doktorun yanına girmiycem dedim.
yani uzun lafın kısası ben doktora danışmadan bu mamayı kullanmaya başladım ama bebişim de çok sevdi. kilo alması ve boyunun uzaması da gayet iyi maşallah tavsiye ederim

sma yı duymayan varmı acaba abim 25 yaşında annem yıllar önce bu mamadan kullanmış ve abimin bebeklik resimleri topaç gibi ayrıca 4 yaşına kadarda anneim emmiş...

bende milupa aptamil kullandım baştan sevdi kızım sonradan almamaya başladı kahroluyordum artık sonra sma yı önerdiler bende denedim iyiki denemişim şimdi çok severek içiyor aroması daha farklı bütün annelere tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…