SMA adlı mamayı duyan yada kullanan varmı

canım 3 günde ne kilo alacakki 1 hafta kullansın en az.. etki edecektir illaki sewmemesi de aptamile alışmış olmasındandır sanırsam uykuda wermeyi dene uykuda alırsa sonrasında alması zor olmaz diye düşünüyorum.. bende ilk aptamil kullandım sonra sma gold a geçince toparladı.. şimdi tawsiye üzerine fantomalt aldım bu kesinlkle iştah açar we kilo aldırımış bakalım bugün başlıyorum..

canım verdigin bilgiler icin teşekkür ederim.fantomalt.nedir iştah acıcı şurupmu?kac ayndan itibaren veriliyor benimki 3aylık verebilirmiyim onada.birde doktormu tavsiye ettii..

canım verdigin bilgiler icin teşekkür ederim.fantomalt.nedir iştah acıcı şurupmu?kac ayndan itibaren veriliyor benimki 3aylık verebilirmiyim onada.birde doktormu tavsiye ettii..

mrb arkadaşım bu fantomaltı cok araştırdım gerek eczaneler olsun gerek aile hekimi olsun.ve kesinlikle önermiyolar zaten bu toz mamayı sadec ve sadece doktor tavsiyesi altında kulanılmalıymış.ve yeterli enerjiden fazlasını verebilirmiş cocuklara buda cocun dengesini cok bozuyormuş.ve bisürüde yan etkileri varmış.dışında zaten uyarıcı yazı var istersen okuyabilirsin.bugün yııların uzman doktoru var cocuk hastalıkları uzmanı ve ona gittim danıştım kesinlikle diyor doktor.birde bebekler ancak 6ayına geldiginde dogdugunun iki katı kilosu olurmuş .buda en saglıklı ve normel olanıymış.benim bebegim.2700dogdu.bugün baktık.5.200olmuş ve 3aylık.bana cok zayıf geldigi icin bu mamayı istedim ve doktor dediki senin bebgin 6ayda doldurcagı kiloyu şimdiden almış ve gayette saglıklı bu tür şeylerle bebeginizin dengesini bozmayın dedi.bilgin olsun diye söylüyorum .devit 3ten başkasını önermiyo doktorlar şu 3gün icinde bisürü yere baş vurdum heryer aynı şeyi söylüyor..

doktorunn kızdığı kadar var çünküü pirinç ununa 6 aylıkken geçilirr

merhaba arkadaslar ben de hipp kullanmaya basladim anne sutune takviye amacli, ama 1 haftadir 3800 gramlardayim 3900lere gecemedik yavas kilo aldiriyor galibam.kizim 2 aylik kilosu az. sma mi aptamil mi kullanmaliyim bana yardimci olur musunuz ?

Bir doktor tanıdığım ,
aslında bütün mamaların an aformülleri aynı demişti.Sadece tatlarında belki farklılık varmış.
doğruluğunu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…