SMA adlı mamayı duyan yada kullanan varmı

benimde sütüm hiç yok ama maşşallah bebeğim çok iştahlı ne versem yutuyor önce aptamil kullandım sonra bebelac kullandım bebeğim doğdu doğalı kusması var aşırı derecede çok kusuyor bu yüzden dr götürdüm dr aptamil AR yemek borusuna besin kaçan bebekler için olan mamayı verdi önce kusması düzeld ikinci gün tekrar aynı şekilde devam etti kusması geçmedi şimdi tekrar bebelac kullanmaya başlıcam bu şekilde bebeği kusan varmı varsa neler uyguladınız ilaç kullandınızmı

sma yılların maması
gönül rahatlığıyla kullanabilirsin canım
benimki çok mama almadı ama arasıra verdiğimde ben de ya sma ya da aptamil verdim

bebeğin bünyesine göre değişebilir ben SMA verdim çok gaz yaptı , sindiremedi kızım sonra doktorumuzun tavsiyesi ile aptamil verdim ...

oğluma 2. ayından itibaren SMA gold verdim çokta memnunum. Çok güzel ve düzenli kilo alıyor. mamayı ilk günden itibaren hiç reddetmedi, çok iştahlı yiyor. 15 gün sonra 6. ayı bitecek ve Promil Gold'a geçicez. Tavsiye ederim, çok besleyici bir mama.

kızım şu an 3,5 aylık doğduğundan beri hep iştahsız bi bebekti zorla emzirirdim hala da öyle kilo alımı 2aya kadar normaldi ama 2.ayında ki aşılarından sonra kilo alımı yavaşladı doktorumuz mama dedi aptamil bebelac hero baby hepsini denedim biberonu reddediyordu kaşıkla verince de fışkırtarak kusuyordu şimdi emziriyorum 2 hafta önce goglynin pirinç ununu denedim biraz sulu yaparak onu iştahla yedi ama korkuyorum ağır gelir diye doktorumuz da çok tepki gösterdi daha küçük pirinç unu için diye sma promil gold deneyin dedi kullanan varmı bu mamayı

kızım şu an 3,5 aylık doğduğundan beri hep iştahsız bi bebekti zorla emzirirdim hala da öyle kilo alımı 2aya kadar normaldi ama 2.ayında ki aşılarından sonra kilo alımı yavaşladı doktorumuz mama dedi aptamil bebelac hero baby hepsini denedim biberonu reddediyordu kaşıkla verince de fışkırtarak kusuyordu şimdi emziriyorum 2 hafta önce goglynin pirinç ununu denedim biraz sulu yaparak onu iştahla yedi ama korkuyorum ağır gelir diye doktorumuz da çok tepki gösterdi daha küçük pirinç unu için diye sma promil gold deneyin dedi kullanan varmı bu mamayı

CANIM YAA DAHA BEBEĞİN KUCUK SADECE MAMAYLA BESLE ONLARA ANCA 4.AYDAN SONRA YAVASYAVAS BAŞLARSIN BIDE COK MAMA DENEMISIN BI TANESINDE KALSAYDIN YA BENIM BEBEĞİM PREMATURE DOGDU ERKEN DOĞUM 2 AY EMDI SONRADA PREAPTAMILLE TAKVIYE YAPTIK VE SEVDU-I YARADI SONRA DEVAM ETTIM HEP ONA SIMDI 6 AYLIK APTAMIL 2 KULLANIOZ EK GIDALARA YENI BAŞLADIK PIRINC UNUNA BILE BEN YENI BAŞLADIM YANI HERŞEYI DENEME CANIM AMA BISY TAVSIYE EDEBILIRIM MILUPANIN ISTAHSIZ BEBEKLERE MAMALARI VAR ONLARIDA DENYEBILIRSIN CANIM:lepi:

sma çok iyi bir mamadır. kız kardeşim sma ile büyüdü. ben de oğluma hep sma gold verdim kilosu ve boyu çok güzel maşallah.mama kullanacaklara tavsiye ederim.

merhaba ben büyük kızımda sma ile başladım
sonra dr nutrilonu tavsiye etti
ikisi de çok güzeldi bence

banada doktor bebelac vermişti alerji yaptı sonra sma kullandım.ve kof kilo yerine bebeğin kemiklerini güçlendiren bir mama burdaki çoğu arkadaş ada danıştım onlarda sma dediler şimdi normal gelişiyo öyle aşırı kilolu değil ama doktorda test yaptırdım sma kemikklerini güçlendiriyomuş.çok iyi bi durum olduğunu söyledi.

valla benim annemde abime smayla büyütmüş banada annem önerdi ve gerçekten çok iyi bi mama çok memnunum kızım kendini toparladı

bende oğlumu sma büyüttüm şimdi ikinci bebeğim oldu 48günlük 10 gün önce yine sma kullanmaya başladım sütüm yetersiz olduğu için 10 günde bebeğim kendine geldi kilo alamıyordu şimdi sma kullandıktan sonra kilo almım başladı en iyisi sma diyorum ben tecrübeme dayanarak

bende oğlumu sma büyüttüm şimdi ikinci bebeğim oldu 48günlük 10 gün önce yine sma kullanmaya başladım sütüm yetersiz olduğu için 10 günde bebeğim kendine geldi kilo alamıyordu şimdi sma kullandıktan sonra kilo almım başladı en iyisi sma diyorum ben tecrübeme dayanarak
canım bebişin çok güzel maşallah allah bağışlasın yılların maması sma bende onunla büyümüşüm allaha şükü çokta sağlıklıyım.sma en iyi ve en eski mama

İİkizlerim doğduklarında prematil kullanmıştık. kabız oldular.
3 kilo olunca bebekler aptamil 1e geçtikbu seferde ishal oldular.. günde 8-9 kere altlarını kirletiyorlardı. o ay az kilo aldılar.
sonra doktor önerisi ile SMA GOLd kullanmaya başladık. çok yaradı yavrularıma.Kilo alımları arttı.Öyle kof kilo yapmıyor . çok memnunum bu mamadan.

sma 2 le yenilenmiş sanırım sma promil gold olmuş bende ona başladım sanki daha doyurucu gibi geldi

bizde 4.ay bitimine kadar günde 1 kez mama takviye ettik,ben aptamil ve aptamil conformil kullandım.dedikleri gibi anne sütünü hiç bırakmadı,hatta doktorumuz biberonla vemeyin emmeyi keser kaşıkla verin demişti.Allahtan onu dinlememişim,oğlum 4.ay bittiğinde hem mamayı hem de biberonu bıraktı.şimdi hiç bir devam sütünü almıyor bebelac ve hipp denedim onlarıda istemedi.şimdilerde anne sütü ve sulandırılmış inek sütü alıyor.
sma da çok eski bir mama,annem bize vermek istemiş ama ablamda bende içmemişiz kesinlikle.genetik birşey galiba mama sevmiyoruz ailecek :)

bende bebegıme sma mama verıyorum cunku en eskı ve ıcınde en cok vıtamını olan mama korkma bunu anlamanda cok basıt kutunun uzerındekı vıtamın degerlerıne bak mılupa da dahıl olmak uzere hıcbır mamada onda olandan fazlası yok emın ol benım bebegımde 5 aylıkkk

Benimde malesef ilk aydan sütüm çok az geldi,aptamille başladık mamaya önce mavi kutuyu denedik oğlum gaz çıkarırken çok ağladı,sonra conformili denedik idare ederdi oğlum milumili çok sevio ama bende bugun değişik olsun diye bebelac aldım bakalım beğenecek mi şu an 3.5aylık 1aylıkken flan sma yı denedim bende onla büyümüşüm ama oğlum hemen kusuyordu sanırım beğenmedi,bebelacı beğenecek mi uyansın merakla bekliyorum:)
:KK1:

mrb arkadaşlar ben sma gold sizden duydugum tavsiyelerle yeni başladım henüz3gün oldu ve bebegim3 aylık daha önce aptamil veriyordum ama sevmedive hic kilo aldırmadı.birde bu sma mamalarının hangisi kilo aldırıyor.poromier sma yazmış bazıları onlar naıl sma gold la aynı degilmi.ben sma gold veriyorum.hangisi bebege kilo aldırıyor cvp yazarsanız sevinirim.

X