sln71 in başarı öyküsü 13 kilo verdiiiiiiim

Öğle yemeğinde hiç yemiyorum. Akşamı da tekrar kesersem güzel olacak.
Evde pilatese de başladım
Süper o zaman:) pilates gerçkelten etkili.Hem vücudunu sıkılaştırıyor hemde kasları uzatıyor. Faydasını görürsün.Ben bir ara internetten zumba yaptım o da çok etkili baya bir terletiyor.

Süper o zaman:) pilates gerçkelten etkili.Hem vücudunu sıkılaştırıyor hemde kasları uzatıyor. Faydasını görürsün.Ben bir ara internetten zumba yaptım o da çok etkili baya bir terletiyor.
Pilatese bile başlamadan önce üşeniyorum.
Yaklaşık yarım saat hareketler yaptıktan sonra yatıyorum.
5 gündür yapıyorum ve azda olsa faydasını gördüm

Pilatese bile başlamadan önce üşeniyorum.
Yaklaşık yarım saat hareketler yaptıktan sonra yatıyorum.
5 gündür yapıyorum ve azda olsa faydasını gördüm
Evet insan ilk başta zorlanıyor ama alışkanlık haline gelince yaşamının bir parçası oluyor.Az da olsa fayda gördüysen bırakma devam ettir. Ben pazartesiden itibaren 30 day sherd programına başlıcam sabahları incelmek için.Akşamları da yemekten sonra koşu bandında yürücem yediklerimi sindirmek için.

Canım benim ne büyük bir gurur bir kadın için inş. Hep böyle çıtır olasın darısı bize inş. Bizde başarı oykulerimizi paylaşırız

Bende doğum sonrası kilolarımı vermek istiyorum. 2. Çocuktan sonra bayağı bi kaldı. 36 değilde 40 yaşında gibiyim en az. Ama hala emzirmek biraz kısıtlıyo beni. Birde süt sağıp bırakıyorum bebişime. Ama bende 55 kilo ile kot ve gömlek giymek istiyorum. Ve sizleri okudukça inanıyorum başaracağım. Lütfen desteğinizi esirgemeyinnnn

Merhaba canım emzirmek kilo vermeye engel degil hatta eger doğru beslenirsen hem sütün artar hem kilo veririsin abur cuburulari hayatindan cıkar boll yesillik ye cok süt yapiyor zaten kuru meyveler sebze yemeklri yani diyet yapma saglikli beslen emin oll yavaş yavaş gidecek kilolar

Çok teşekkürler tatlım. Okudukça hırslanıyorum. Ama 3-4 gündür malum günümden dolayı şişmiş hissediyorum kendimi. Bende başarıcam biliyorum. Çok istiyorum çünkü zayıf ve sağlıklı olmayı.

Lütfen müsait oldukça cvplayın olurmu? Sizin gibi başarılı olan arkadaşları gördükçe ben neden yapamıyim diyorum. Süpersiniz. Önerilerinizi bekliyoyum. Abur cuburu kestim. Yaklaşık 3 haftadır yok, gazlı içecek meyve suyu da yok. Ancak ekmekte sıkıntı var. Henüz onu bırakamadım. 4 gün önce tartıldığımda 3 kilo 200 gr gitmişti. Bi 4 gün sonra tartılıcam. Umarım almamışımdır. Ama biraz yemeği kaçırdım malesefff

Teşekkürler tatlm sende bu azimle hedefine ulaşp başarı öykünü yazacaksn eminim

her seferinde harikasın diyorum gerçekten harikasın azmine hayranım...kg vermen azaldı cunkı kg da azaldı
canım mezun olduğunu bilmiyordum tebrik ederim seni ne güzel anlatmışsın umarım şu kalan 7 kilodan kurtulurum bi an önce

arkadaslar ben aksamları cok acıkıyorum ve tam doymayınca mıgrenım tutuyor. 3 aksam deneyım dedım, sbhları ıse gıttım valla. nabıcam bunla bılemıyorum cok rhatasz oluyorum. kılo vermekte ıstıyıorm martta bfuıte yazılacagım. ama az yemek lazm

Boyunuz kaçtı acaba tebrik ederim bende 2 gündür 6 dan sonra hic Birsey yemedim böyle devam edicem 1 ay sonra belki diyete çeviririm isi

Boyunuz kaçtı acaba tebrik ederim bende 2 gündür 6 dan sonra hic Birsey yemedim böyle devam edicem 1 ay sonra belki diyete çeviririm isi

Merhaba canım boyum 165 benim diyet bittj ama halaa açiiiiiiiiimmmmm çünkü vermek kadar korumak da çok zor

Ben de yedi kilo vermek istiyorum(( dogum kilolarımla vedalasamadım hala malesef..55.5 la hamileligim basladı, 72-73 gibi doguma gittim.dogumdan sonra sut olsun diye verdigim kiloları tekrar aldım ve 71 e cıktım.su an 63 kiloyum ve 56 ya inmek istiyorum.haftalarca aynı kiloyu gormek motivasyomu bozuyor( ne yapmalıyım bilemiyorum, sabrım da kalmadı artık

Merhaba canım peki zayiflamak için ne gibi fedakarliklar yapiyorsun nefsinden mesela akşam 6 dan sonra bişey yiyo msn birileri yaninda tatli hamur işi yerken ben yemem diyor msn bazi şeylere dikkat ettiğimiz zaman az da olsa kilo vermemek imkansiz yeterki isteyin

Selinimmmm Victorya Secret Meleğim benimmmmm

Yüreği güzel fıstık arkadaşım kesinlikle benim için çok çok güzel bir motivasyon oldun her zaman ve inşallah bende yolum uzunda olsa kesinlikle ileride bir başarı öyküm olacak senin ve diğer yüreği güzel KK arkadaşlarımın sayesinde

İNşallah bir daha gramda olsa almazsın ve bizleri motive etmeye devam edersin
Yüreğinden geçen tüm güzelliklerin çok daha fazlasını RAbbim sana ve ailene nasip etsin....Aminnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…