sln71 in başarı öyküsü 13 kilo verdiiiiiiim

Canim benim çoookk teşekkür ederim tatlı dilli güzel arkadaşim benim bende her zaman seni hayranlikla izliyorum ve azminin karşiliğini alacagina eminim ve aliyorsunda zaten hepimiz sağlıklı bi şekilde kilolarimi verip hicccc dr almicaz inşallah

selinciiimm güzel arkasdaşım o kadar mutlu oldumki başarı hikayeni okuyunca tebrik ederim tatlım
seni gruptaki bütün arkadaşlarımı tanıdığım için öyle mutluyumki iyi ki varsınız
benim için çok iyi motive çok iyi moral oldu hikayeni okumak temiz yürekli arkadşım

Teşekkürler balimm sende çok azimlisin bence en kisa surede sende başarı öykünü yazacaksin bende seni iykii tanimisim canimmm

Canım benim ne güzel anlatmışsın tebrik ederim seni inşallah verdiyin kiloların 1 gr dahi almazsın geri.

Hep böyle incecik zarif mutlu olursun bir ömür boyu. İyi ki seni ve takımdakı bütün arkadaşlarımı tanımışım.

İnşallah ben de takımdaki bütün arkadaşlarım da seni örnek alarak istediyimiz kilolara ulaşırız ve biz de senin gibi mezun

olup kendi başarı hikayemizi yazarız. Her zaman motive kaynağımızsın sen bizim seni çoooook ama çooooook seviyoruz.

Canim benim bende seni ve takim arkadaşlarimi çookk seviyorum birlikte kurtulcaz kilolardan ve bidaha kilo almamak icin takimdan hiç kopmayacağiz iyiki varsınız

selam kızlar,

beni de aranıza alın çünkü ben de 67.8-67.8 idim yaklaşık 2 hadtadır dikkat etmeye çalışıyorum ama son hafta iyice sıktım şuan 66.2 çıktım ama daha d avermek istiyorum

boyum 158 kilo şuan 66.2 1 oğlum var

tiroid hastasıyım euytruks kullanıyorum haşimato hastasıyım metebolizmam çalışmıyor yani

yinede hedef koydum 3 haftada 6 kilo verecem inş

2 gündür akşamları yulaf kepeği ve yoğurt yiyorum diğer öğünlerim de diyet listesine benziyor.
bugun akşam yulaf yemedim ama perşembe günü tartıda 65 i görmeye kendi kendime söz verdim

siz ne güzel öyle kilo vermişsiniz tebrik ediyorum aziimin elinden hiç bişey kurtulamaz ve bana ilham verdiniz sizin takipçinizim artık :))) bana kilo vermede ilham veririseniz sizin gibi büttttün fazlalaıklarımdan kurtulacam inş

spor olarakta günde ortalam 4 km yürümeye çalışıyorum inşş bende kurtulacam bu şişmanlıktan

dolabımd ao akdar giyemedipim kıyafetvarki birde kilo verecem diye 2 senedir kıyafet almıyorum kendime ama maalesef başarısız oldum çalışırken stresten yiyordum şuan evdeyim ve imkanım var heryer yürüyüş parkuru ve evde koşu bandım var

çok kızıyorum kendime imkanım varken hala kilolu olmam ben desadece motivasyon eksikliği var ama kafamd abitirdim artıkkk burdan sizlere de yazacam kilolarımı :)))

merhaba arkadaşım ne zaman biraz motivasyona ihtiyacım olsa başarı öykülerini tekrar tekrar okurum. sen kalori saymıştın ya onla ilgili bir sorum var sana. bende bu hafta kalori saymaya başladım. kendimi daha mutlu özgür hissediyorum çünkü yasak yok yeterki sınırı geçme. elimden geldiğinde 1200 geçmiyorum çünü spor hocam(kas kütlemide arttırmak istediğim için) 1200altına düşme demişti. eğer 1200ü geçtiysemde bakıyorum hesaplara normalde yaptığım sporun dışında fazladan aldığıma eş değer ekstra spor yapıyorum daha çok su yeşil çay içiyorum...bir şekilde 1200kalori +spor yapıyorum(artı kalori alınırsa artı spor olarak eşitliği sağlıyorum)
benim düzen bu hafta böyleydi ve kafama takılan soru şu;
şimdi günlük 1200alma hakkım var ben bundan istersem hamur işi tatlı gibi şeylerde yiyebilirmiyim...mesela bu gün ilkindide komşuya gideceğim sabah öğlen toplam 350kalori aldım orada kaçırırsam da 1200 geçmesin diye.... bu hesap doğru sonuç verir mi bu konuda ne düşünüyorsun.

Her zaman olmamak kaydiyla verir canim bende kalorimi hep sağlikli gidalarla dolduruyordum ama arada böyle kacamaklarda yapiyordum kalorimi gecmeden hem diyetten soğumuyordum hemde kilo olarak dönmüyordu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…