• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

slm

Kızlar ben set istiyorum çünkü bilezikler ev için gidecek .. En azından düğünde takabılceğim bişe olsun istiyorum benim aklımda hasır set var ama bişey sorucam normal takı setleri nasıl sizce ???
Canım gelinlik için hasır çok kaba değil mi? 7-8 bin hasır sete verene kadar o parayla pırlanta ya da elmas gerdanlık alabilirsin. Gelinlikle prenses gibi olur. Gelinlik için inci set alabilirsin. 2 bin tl civarına su yolu modelleri gibi zarif taşlı bir takı seti alabilirsin. Hatta 8 bin liraya bu üçünü birden alabilirsin. Şahsen ben öyle yaptım. 5-6 bine pırlanta gerdanlık 1,5 civarına inci set, 2 bin civarına da taşlı çok zarif bir set aldım. Hasırları beğeniyorum ben de ama takabileceğim bir şey değildi. En azından üçünü de özel Günlerde takabilirsin. Öbür türlü sadece hasırı her özel günde kullanamazsın. Bir kere kıyafetlerine nasıl uyduracaksın, çok kaba... Yine de sen bilirsin gerisi zevk meselesine kalıyor.

hasır set alınırken 8,14,22 ayar olarak var..ben 14 ayar 12 sıralı olanlara baktım fiyatı 7000-8000 tl arası değişiyor görünüşü şık ama satmak istenırse para etmez diyorlar... birde normal takı setleri 22 ayarları çok pahalı 14 ayar olmaz mı alınsa basıt mı durur ? teşekkürler :)
tam benlik bi konu cnm bi kere hasır alma söyleki alırken normalde 22 ayar set 100 liraya gramı bu hasırar 120 tl den hesaplanıyo ama bozmak istediginde 22 ayar hurda fiyatı 90 liradan bozuluyo yani felaket bi zararın var bide ar dan sasma pres set al

Canım gelinlik için hasır çok kaba değil mi? 7-8 bin hasır sete verene kadar o parayla pırlanta ya da elmas gerdanlık alabilirsin. Gelinlikle prenses gibi olur. Gelinlik için inci set alabilirsin. 2 bin tl civarına su yolu modelleri gibi zarif taşlı bir takı seti alabilirsin. Hatta 8 bin liraya bu üçünü birden alabilirsin. Şahsen ben öyle yaptım. 5-6 bine pırlanta gerdanlık 1,5 civarına inci set, 2 bin civarına da taşlı çok zarif bir set aldım. Hasırları beğeniyorum ben de ama takabileceğim bir şey değildi. En azından üçünü de özel Günlerde takabilirsin. Öbür türlü sadece hasırı her özel günde kullanamazsın. Bir kere kıyafetlerine nasıl uyduracaksın, çok kaba... Yine de sen bilirsin gerisi zevk meselesine kalıyor.
yazık 8 bine 3 set ne gerek var bozdursan 3 bin etmez

pelinsubattal, post: 41381457, member: 685570"]Normal hayatta takmam zaten ama özel günlerde takacağım kesin normal takı seti istemedim beğenmiyorum ama hasırlar ağır duruyor o yuzden istiyorum kızlar ✌️ Mesela 3lü burma bilezik 22 ayar istiyorum bozdurulcak ev için doğru mu ?? Siz bilezikte ne önerirsiniz ?
Burmanin işçilik değeri az oluyor bildiğim kadarıyla. Zarar etmezsiniz fazla.[/QUOTE]
22 ayar oldugu süreve farketmez hepsi aynı ama sette 8 bine alıp 3 bine zor bozarsın onun yerine liralı kolye al resat altınlı hem sık hem zarif 2 bine olnu halledersin kalan 6 binlede 3 bileizk alırsın

magdem ev alcan bosa sete par kaptırma

Kızlar ben set istiyorum çünkü bilezikler ev için gidecek .. En azından düğünde takabılceğim bişe olsun istiyorum benim aklımda hasır set var ama bişey sorucam normal takı setleri nasıl sizce ???
22 ayar pres set her zaman güzeldir hemde ii yatırım hasırdan daha ii bide tassız bi settir cnm

Back
X