Canım gelinlik için hasır çok kaba değil mi? 7-8 bin hasır sete verene kadar o parayla pırlanta ya da elmas gerdanlık alabilirsin. Gelinlikle prenses gibi olur. Gelinlik için inci set alabilirsin. 2 bin tl civarına su yolu modelleri gibi zarif taşlı bir takı seti alabilirsin. Hatta 8 bin liraya bu üçünü birden alabilirsin. Şahsen ben öyle yaptım. 5-6 bine pırlanta gerdanlık 1,5 civarına inci set, 2 bin civarına da taşlı çok zarif bir set aldım. Hasırları beğeniyorum ben de ama takabileceğim bir şey değildi. En azından üçünü de özel Günlerde takabilirsin. Öbür türlü sadece hasırı her özel günde kullanamazsın. Bir kere kıyafetlerine nasıl uyduracaksın, çok kaba... Yine de sen bilirsin gerisi zevk meselesine kalıyor.Kızlar ben set istiyorum çünkü bilezikler ev için gidecek .. En azından düğünde takabılceğim bişe olsun istiyorum benim aklımda hasır set var ama bişey sorucam normal takı setleri nasıl sizce ???
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
slm
- Konu Sahibi pelinsuuu
- Başlangıç Tarihi