arkadaşlar herkese selamlar
bugün bu siteye üye oldum.6 aylık hamileyim.kızım olacak inşallah.artık kızım için hazırlık yapmak istiyorum ama nerden başlayacağımı bilemiyorum stese girdim, bu konuda sizin de fikirlerinizi istiyorum.siz neler yapıyorsunuz, bebğiniz için neler alıyorsunuz???
arkadaşlar herkese selamlar
bugün bu siteye üye oldum.6 aylık hamileyim.kızım olacak inşallah.artık kızım için hazırlık yapmak istiyorum ama nerden başlayacağımı bilemiyorum stese girdim, bu konuda sizin de fikirlerinizi istiyorum.siz neler yapıyorsunuz, bebğiniz için neler alıyorsunuz???
canım hayırlı uğurlu olsun.rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş.
canım bebeğin hangi ay doğucak?
o ayın annelerine gidersen sitemizdeki daha rahat bilgi alırsın.
a.s.
Kizim icin once bolca kollu kolsuz body ler aldim alttan citcitli birde aYakli tulumlar var ya onlardan cok isine yariycak yumusak iki havlu al tuy birakmayanlardan iclerine kumascidan ayni boyda tulbent kumasi kestir kenarlarinida diktir havlunun icine konuyor bebegin banyodan sonra suyunu aliyor patik yelek onumuz kis eldiven sapka al lazim oluyor
evet canım sağol, çıtçıtlılardan aldım uzun kollu bikaç tane, alt üst zıbın da aldım 3 çift var. mevsimlik battaniye, kışlık battaniye dün eşimle ana kucağı sparişi verdik, bugün kargoya verilecek yarın sanırım elimde olur.
yelek ve hırkaları var örülmüş.ponponlu patikler de var örülmüş.kadife ayaklı bütün olan çıtçıtlılardan alacağız malum kış bebeği olacak. aslında yavaş yavaş olacak herşey ama tam olarak neler yapılacağını bilemeyince insan strese giriyor :). herkes de farklı şeyler söylüyor.