Slm kizlar bi bakin

hadinur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
663
181
103
34
Bende cozemedigim seyler var korku var esimin yaninda geriliyorum biseyler oluyo boyle bisey yassyip cozen varmi bilincaltindan geliyo bilincaltiyla alakali tedavi goren iyilesen varmi yardimci olun

Ben kızımı kaybettikten sonra öyle olmuştum. Ama benimkisi panik ataktı sanırım. İçin sürekli kötü oluyordu. Sanki bi şey olacakmış, haber gelecekmiş falan. Tedavi görmek için psikiyatriste gittim. Sana ilaç vermek istemiyorumla başlayan seans 3 farklı ilaçla bitti. Ama ben kullanmadım. Ve çok şükür şuan daha iyiyim.
Ne yaptın derse, çalışmaya başladım. Arkadaşlarımla daha fazla görüştüm. Canımı sıkan insanlardan uzak durmaya çalıştım. Eşimle gezdik. Gezilere katıldık. Canımız sıkılsa gece bile olsa bir hava alıp geldik. Bol bol yürüdük. Derken çok şükür şuan daha iyiyim. Sana da evden uzaklaşmanı ve kafanı başka şeylere yormanı tavsiye ederim.

Şuanda oyle bi durumum yok hamileyim doguma az kaldi iki bucuk ay bende sıkildigim zaman öbur odaya gidiyorum nefes egzersizi ypiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…