Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaşıntılarım doğuma 1 ay kala başladı lohusalık kurdeşeni dediler kırkım çıkana kadar geçmedi ağustosun ortasında emzirirken bebeğimi terle birlikte kaşıntılarım dahada artıyordı saç fırçasıyla kaşır kanatırdım gitmediğimiz doktor kalmadı parça aldırıp biyopsi bile yaptılar bi türlü geçmedi en son kortizon başladık ta öyle geçti doğumla birlikte geçtiği için sanşlısınız arkadaşlar lohusalığım boyunca kaşındım durdum bu yüzden ikinci bebeği düşünemiyorum bile
evet cnm bilirim ben 1 ay çektim son ayımda hamişken kortizon iğnesi yedim bol bol ancak doğunca geçer dediler...beni heryerim kaşınıyodu..göbeğinde iz kaldımı yara izleri seninnn...doğumdan sonra azaldı 1 hafta sonrada geçtii...ama sıkı giyinince kızarıyo halen
çok ii ya...ben 30 kilo aldım cnm kortizonun hamişlikte zararı yok ama emzirirken var sanırım.bebek için daha da olumlu akciğerlerin gelişimi açısından cnm ben 92 kilo ilew girdim bide sezeryan oldum düşün.normal olsa 100 olurdum heral.62 ile hamile kaldım ikizdi benimkiler biri içerde öldü falan yani böyle karışıktıiçok su topladı vücvudum ilk 15 günde strestenmi ne bişeyde yapöm<adım 18i gitti kaldı 12 74üm şuan ama buna şükür diyorum emzirdiğim için sbtim ama göbek gitti çok az kaldı yani...
evet cnm bilirim ben 1 ay çektim son ayımda hamişken kortizon iğnesi yedim bol bol ancak doğunca geçer dediler...beni heryerim kaşınıyodu..göbeğinde iz kaldımı yara izleri seninnn...doğumdan sonra azaldı 1 hafta sonrada geçtii...ama sıkı giyinince kızarıyo halen
kolik bizdede bitti gibi ancak kolikten kalan fön makinasıyla uyuma alışkanlığımız devam ediyor kapattığım anda uyanıyor hala çoçukların emziğe alışması gibi bişey sanırım şimdi bunu nasıl unutucaz bilmiyorum
çok geçmiş olsun tombişe...yağmur aşıya gidicekti dimi bugün nasıl geçti umarım herşey yolundadır , biz hasta olmuşuz burnumuz akıyo felakett
çok geçmiş olsun tombişe...
ya ben bısey daha sorcaktım...
benım oğlum haftada 4-5 gunde bır kaka yapıyor.. dr anne sutu alan bebekte olur dedı ama yıne de huzursuzum... sızde böyle prblem var mı?
aynen işte benimkide kabız değil rengi yada kıvamı aynı sadece 3 günde bir çıkıyor , inşallah bu durum onları rahatsız etmiyordur
çok ii ya...ben 30 kilo aldım cnm kortizonun hamişlikte zararı yok ama emzirirken var sanırım.bebek için daha da olumlu akciğerlerin gelişimi açısından cnm ben 92 kilo ilew girdim bide sezeryan oldum düşün.normal olsa 100 olurdum heral.62 ile hamile kaldım ikizdi benimkiler biri içerde öldü falan yani böyle karışıktıiçok su topladı vücvudum ilk 15 günde strestenmi ne bişeyde yapöm<adım 18i gitti kaldı 12 74üm şuan ama buna şükür diyorum emzirdiğim için sbtim ama göbek gitti çok az kaldı yani...