slm arkadaşlar daha öncede yazmıştım belki okuyanınız oolmuştur bende kortizon kullandıgım için kalça kemigimde erime olmuş ve şuanda bana bayag bi rahatsızlık ve acı veriyor doktor ve bana ameliyat dedi protez takacaz dedi aranızdaa bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı bilmiyorum ama bilen varsa lütfen bana cvp yazssın gerçi ben doktora soracaktım ama unutuum doktor bana sana 20 senelik protez takacam dedii peki 20 sene sonra ömrüm olurda yaşarsam tekrara protez koyma şansım varmı aranızada bu konuda bilgisi olna varsa lütfen cvp yazın şimdiden teşekkür edrim herkeze rabbim acil şifalar dilerim..
merhaba arkadaslar benim annemde lupus hastası ve buna baglı organ tutulumları var akcigerinde ve kalbinde 24 saat oksijen tedavisi görüyo bir sürü ilaç vs..
annemin kanı sulanmıyo pıhtılasıyo ve bu nedenle damarlarda tıkanmalar oluyo fakat tıkalı damarlara bi operasyon yapamıyolar
biz 10 senedir neler cektik bu hastalıktan anlatamam allah tüm hastalara sifa versin.
buarada bu hastalık genetikmidir? dün basıma bı olay geldi kalbim carpıntı yaptı ellerim ve yüzüm uyustu ve ellerim kasılsı hareket ettiremedimdr. gittik eko yaptı kalbimde bi düzensizlik görmüş ama net bişi de sölemedi annemin hastalıgından bahsettim polikinlige gel dedi içim içimi yiyo dünden beri birde nefes alamıyorum kesiliyo nefesim daha 22 yasındayım:çok üzgünüm:
merhaba,dostum80 mail adresin varmı? konuşmak isterim
selam herkeze temmuzda kontrolüm vardı idrar tahlil sonucumda enfeksiyon görüldü idrar kültürü istedi dr.mikrobiyolojide yaptırdım sonuç üriner enfeksiyon.ilk defa bi sorun çıktı biraz sıkıldım şimdide bi üroloğa gitmem gerek bunun sle ile alakası varmıdır yoksa apayrı bişeymi royallcim başta senden sonra bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum gözlerimde dumanlanma bulanıklık oluyodu gözede gittim orda sorun yok plequénil den dolayı olur dedi dr.görme alanı istedi onu çektiricem.hayır olur inşallah, hoşkalın görüşmek üzere
geçmiş olsun arkadaşım hemen panik yapma çok ciddii bişi olmayabilirde ilaç tedavisiyle düzelebilir ,başıma gelemdiği için bende bilmiyorum nedendir diye sonucunu alınca paylaş bizlerle tekrar geçmiş olsun..
çok teşekkür ederim royalcim inşallah ilaç tedavisiyle çözülür böbreklerimde bir sorun çıkmasında doktora gidince yazarım sonucu kendine iyi bak görüşmek üzere hoşkall...
Kızlar merhaba,
benim kafama takılan mesela royalcim sen bayağadır lupus hastalığı ile birliktesin.. Kaç yıl olmuştu. Bu zamana kadar çok ciddi bir sorun olarak başına neler geldi. Ve protez varmıydı vucudunda?? .. Hiç ilaçları kesmedimi doktor. Kaç ayda bir gidiyorsun ? Oruç tutabiliyormusun??? Birde bu ilaçlar kemik erimesi yapıyor ya.. Kafam inan çok karışık. Mesela protez takıldı.. Yarın bir gün başka biyerde de kemik erimesi olunca ne olacak?? Yani tüm kemikler erirse yaşayamayızki..
Royalcim birde çapa da özel'e gitmemi tavsiye edermisin? Şimdiye kadar normal gidiyordum. Mesela Sevil Hanım çok iyiymiş. Yoksa rutin eskisi gibi mi gitsem? Ben gittiğimde odaya griyorum. Hangi doktor olursa muayenemi olup çıkıyorum..