arkadaşlar benim annem 30 yıldır sle öncelikle herkese geçmiş olsun demek isterdim ama yok öle bişey lütfen hastalığınızı önemseyin tansiyonunuza çok dikkat edin annem beyin kanaması geçirdi felçli , bu hastalık herşeyi etkiliyo kortizon tansiyon yükseltiyo yüksek tansiyon beyin kanaması yapıyo veya beyin damarlarına pıhtı atıyo pıhtı felç yapıyo tıkanıklık için kan sulandırıcı içiliyo bu da mide kanaması yapıyo ve bu şekilde devam ediyo hiç birşeyi ihmal etmeyin ben felaket tellallığı yapmak istemiyorum fakat ihmal edilcek bi hastalığınız yok mide ilacınızı kortizonu kemik erimesi ilaçlarını çok düzenli kullanın annem ölümden döndü dokuz eylülde tedavi görüyo ve dr lar mucize olarak görüyolar annemi yaşadığına şaşıyolar annem gerçekten çok güçlü fakat ihmalkar olmasaydı keşke belki bu durumda olmazdı felçli ve fizik tedaviye bile korkan dr var düşünün kemik erimesinden dolayı.ilaçlarını ihmal ederdi kontrollerini ihmal ederdi v.s. ihmal etmeyin ailenizin size ihtiyacı var unutmayın allaha çok şükür bana annemi bağışladı annem başımda allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın