- 23 Haziran 2008
- 39
- 0
- 48
slm herkese ben eylül ayında akciğerimde lupusa bağlı bir sıvı birikmesi yasadım henüz tam olarak iyileşmedi sanırım nefes alırken zorlanıyorum aranızda böyle bir problem yasayan oldu mu? herkese cok gecmiş olsun ..
slm herkese ben eylül ayında akciğerimde lupusa bağlı bir sıvı birikmesi yasadım henüz tam olarak iyileşmedi sanırım nefes alırken zorlanıyorum aranızda böyle bir problem yasayan oldu mu? herkese cok gecmiş olsun ..
slm nahide 1976
95 dogumlu kızımda endoksan alıyor her ay 1 gece hastanede yatıyoruz. Sanırım 6 tane yapılıyormuş senede. Yan etkilerinden pek etkilenmedik ödem veya kilo artışı olmadı ama belkide sabahları ona aç karnına vrdiğim maydonoz suyu etkili olmuştur.Çok geçmiş olsun.
sizede geçmiş olsun.peki size endoksan almadan önce yumurtalıkları koruyucu luckrın adında iğne yapıldımı bu iğne her ay endoksan almadan bir hafta önce yapılıyo.bende ödemlerimi bu iğneye bağlıyorum.bu iğneyi yaptıran varmı acaba
öncelikle çok geçmiş olsun.bende yaklaşık 7 senedir lupus hastasıyım.ne gibi etki yaptı size organ tutulumu falan varmı?slm arakadaşlar lupus hastasıyım konuşalımmı