Fundalale öncelikle çok geçmiş olsun annene.umarım en kısa zamanda eski günlerine ve sağlığına kavuşur.Bende bu hafta gene hastanedeydim.Bayramdan önce cekilen akciğer emarımda hava kistleri,lenf nodülleri küçük kistler bulundu.Benim göğüs hastalıkları doktorum beni süreyye paşa hastanesine gitmem gerektiğini söyledi.Çünkü hava kistleri ve diğer nodüller için bir şey yapılamaz dedi.Zamanla hava kistleri patlıyormuş ciddi nefes sorunu yaşanıyormuş o zaman hemen süreyyapaşaya gideceksin dedi.Biz ertesi gün süreyyapaya gittik.Ağustos ayında da benim cekilen bir akciğer emarım vardı.karşılaştırma yapılıdı.Ağustos ayında tek bir hava kistim vardı.Şimdi ise lenf nodülleri ve çoğalan hava kistleri var.Süreyyapaşadaki doktor benden 6 ayda bir emar istedi gene.Sle ye bağlı herhangi bir tutulum yok.Ama neden havakistleri ve nodüller var bilinemiyor.Şimdilik diğer göğsümdeki kist gibi akçiğerimi takip etmek zorundayız.Daha önce demiştim ya her gecen gün yeni yeni hastalıklar ekleniyor bana diye.Ben iyi olacağıma daha kötü oluyorum.Şimdi 48 kiloya düştüm sıfır iştah var.doktor antideprasan ilaç verdi.Dişlerimde çürümeye başladı.Bu hafta diş doktorunada gittim.6 dişime dolgu yapılacak.hepsi aynı anda çürümeye başladı.üstelik en zor çürüyen dişler ön dişlerken benim 3 tane ön dişim çürümeye başldı.Doktor kullandığım ilaçtan olabilir dedi.Ben hastalığımı bilmeden ve öğrenmeden önce daha sağlıklıydım.Beni ya quensly bitiriyor yada hastalığımın geç kalınmış olmsı.3 gündür kendimi daha iyi hissediyorum psikolojik olarak.doktorun bana verdiği antidepresan işe yaradı.Tek sorun zaman zaman ağrıyan böbreklerim.Annenle ilgili iyi haberleri senden bekliyoruz.Dualarımız annenle inşallah bunlarıda atlatıcak.Kalbim seninle ve annenle.Sağlıcakla kalın.
Sevgili Songülalp merhabalar çok teşekkür ederim güzel dileklerin için bir süredir siteyi ziyaret edemiyordum bu arada çok şeyler yaşadık size enson gittiğimiz özel hastane doktorlarının bizi Üniversite Hastanesine yönlendirdiğini kendi doktorumuza devam etmemiz gerektiğini söylemişlerdi bu arada annemin kan değerleri çok düşmüş,nefes sorunları başlamış, ve akciğerlerinde su toplamıştı.Bayram sonrası pzt. hemen annemi kendi hastanesine yatırdık hemen tahlillere başladılar acil olarak 3 ünite kan verdiler ...... başladılar 2.gün akşama doğru annem de aşırı bi solunum problemi başladı ve şoka girdi doktorlar acil olarak Cebeci Göğüs hastanesine gitmemiz gerektiğini kanda karbondioksit miktarının arttığını eğer gitmezse geceyi çıkaramayacığını söylediler annemi acil sevk ettiler yoğun bakıma kaldırdılar 4 gün yoğun bakımda kaldık makinaya cevap verdi ve şükürler olsun karbondioksit miktarı düştü tekrar :İbni Hastanesine döndük BU APTAL SLE annemde kansızlığa sebeb oluyor dalakta büyüme var ve doktorumuzun dediğine göre kanı yiyor şimdi anneme albümin yüklediler ve şimdide... diye bir kan ürünü veriyorlar bu arada bi sürü ilaç veriyorlar akciğerdeki su toplamasının tutulumdanmı kaynaklandığını şuan bakmıyorlar özellikle kan değerini düzeltmeye bakıyorlar nefes sorununu çözmeye çalışıyorlar aşırı derecede vücutta ödem var ilaçla ödemi çözmeye çalışıyorlar kısca bu LUPUS annemde kan değerlerini düşürüyor ve bu zincirleme olaylara sebeb oluyor bakalım bu sorunu çözdükten sonra diğer organları kontrol edecekler lütfen dua edin bu yeni verilen kan ürünü.....ŞİFA VERSİN değerlerimiz yükselsin lütfen doktor kontrollerinizi ihmal etmeyin daha kaç gün hastanede kalacağımız belli deil dualarınızı esirgemeyin bizden
Son düzenleyen: Moderatör: