O
Obstinate
Ziyaretçi
mutlu küçük, iyi haberlerine çok sevindim canım. tahminimden de çabuk iyileşiyorsun ne güzel. yalnız sana bir şey söylemek istiyorum. kortizonun 1 taneye düştüğünü söylemişsin, hangisini kullandığını bilmediğim için kaç mg a tekamül ediyor bu bilmiyorum. gelecek sefere belki kesilir diye bir umudundan bahsetmişsin. bu zor bir ihtimal. bunu seni üzmek için söylemiyorum. sadece umutlanmamanı istiyorum. çünkü bağışıklık sistemini baskılamak için bu ilaçları sürekli kullanmak gerekiyor. benim hiç şikayetim yok ama ben günde 2,5 mg kullanıyorum. ama bu kadar hızlı ilerleme kaydetmen çok güzel. moralini yüksek tut hep böyle olacak. çatlakların içinde daha önceki önerilerime dikkat et olur mu? öpüyorum seni.
mrhb cananla,
sende kortizon kullandığını söylüyorsun ve bağışıklık sistemini bastırmak için bunu kullanmak şart diyorsun! ben hiç kortizon kullanmadım. nasıl bişey bu?? benim aklım karıştı CADIARZUaynı hastalıktansak bana neden verilmedi kortizon???ben cloroqin ve trental kullanıyorum etken olarakda bebe aspirini...zaten daha önce de yazmıştım ilaçları neden kullandığımı!!! sle için sadece cloroqin yan etkende bebe aspirini... trental ise bacağımdaki tıkanıklık için... bi anlam veremedim açıkcası!!!