Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrhb tşkr ederim parmağımdaki yara ve ağrı geçti, şuan çok iiyim herşey yolunda...bazen hasta olmadığımı düşünüyorum kendimi hep ii hissediyorum böyle giderse hastalığımın uykuda olduğuna inanacam yada onu yendiğime :sm_cool: :teytey:... bide artık ben güneşten rahatsız olmuyorum :teytey: daha önce hiç bişekilde dışarı çıkamıyordum çok ama çok rahatsız oluyordum, şimdi sürekli dışardayım güneşleniyorum bol bol :teytey: :teytey:
sizlerin anlattıklarınızı okuyunca sle olmadığımı düşünüyorum bunu daha önce eftelya 65 arrkadaşımla konuşurken; onada söylemiştim. onun bana anlattıkları ile benim anlattıklarımla çoğu aynı şeyler değildi, aynı olanlarda vardı tabi... ben ilk sene çok rahatsız oldum sizin yaşadıklarınızı yaşadım, şimdi çok şükür çok rahatım iiyimmm
umarım hepimiz daha ii oluruz o kötü günleri arkada bırakır bidaha yaşamayız...
Birde Bende Asiri Siinir Var Sizdede Oylemi Yoksa Bana özelmi Anlayamadim Aranizda
Anti Depresan Kullanan Varmi Varsa Detayli Bilgi Verirmisiniz Teşekkurler
Merhaba ozlemegem malesef o sinir tek sana özel değil seni o kadar iyi anlayabiliyorumki...sinir demek ne demek ya!!!ama yine de antidepresan kullanmıyorum çünkü onların yararına inanmıyorum.ağrılarım oldukça sinirleniyorum sinirlendikçe ağrılarım oluyor!peki sen hangi ilaçları kullanıyorsun?tekrar geçmiş olsun canım...
merhaba Benim Omuzumda çok Geniş Alanda Kitlelere Var Sadece Bitane Kelebek şeklinde Kitle Var.ben Quensly Kullanıyorum Günde 2 Doz.8 Ay Oldu Tedaviye Başlayalı Ne Kitlelerim Ne De Kellebek Görüntü Kayboldu.kafama Fazla Takmıyorum.onların Görüntüsünden De Rahatsız Olmuyorum Geçip Geçmeyinide Bilmiyorum.ama Sen Kortizon Kullanıyormuşsun.kelebek şeklin Kaybolmuş.bence Tedaviye Devam Ettikce O Kızarıklıklarda Gececek.sen Kendine Dert Etme.kendine Iyi Bak
selam canım benim ilaçlarımda aynıları.seninlede okadar aynı düşünüyoruzki .ama okadarda eve kapanmana gerek yokki.akşam üstleri at kendini dışarı.kimseyi kafana takma,çocuğun varmı bilmiyorum ama,stresli olma lütfen.çocuklarla uğraşmak başlıbaşına stres zaten.çünkü kimse senin halinden anlamaz .ne çocuğun,ne kocan.işte böyle canım iyi bak kendine.merhaba kader arkadasım ben QENSLYL VE DELTAKOLTRIL KORTIZON KULLANIYORUM IKISINDEDE BIRERTANE ALIYORUM SU AN IYIYIM AMA MORALMEN HIC IYI OLAMIYORUM HEP BI MUTSUZLUGUM VAR HIC BISEYDEN ZEVK ALAMIYORUM SIMDI YAZ DA GELDI GUNES YASAK OLDUGU ICIN HER SEY KISITLI BUTUN GUN EVE KAPANIP DORT DUVAR ARASINDA KALMAK BENI COK SIKIYO
AMA GENEDE HALIMIZE SUKUR DEMELIYIZ BILIYORUM AMA ISTE O AMA BENI DELIRTIYO
merhaba kader arkadasım ben QENSLYL VE DELTAKOLTRIL KORTIZON KULLANIYORUM IKISINDEDE BIRERTANE ALIYORUM SU AN IYIYIM AMA MORALMEN HIC IYI OLAMIYORUM HEP BI MUTSUZLUGUM VAR HIC BISEYDEN ZEVK ALAMIYORUM SIMDI YAZ DA GELDI GUNES YASAK OLDUGU ICIN HER SEY KISITLI BUTUN GUN EVE KAPANIP DORT DUVAR ARASINDA KALMAK BENI COK SIKIYO
AMA GENEDE HALIMIZE SUKUR DEMELIYIZ BILIYORUM AMA ISTE O AMA BENI DELIRTIYO
bu arada ablalarım benim vücüdumda aşırı çatlaklar var cildiyeyede gittim pek bişey yapamıcanı söyledi sonuçlarımda çok iyi oldugundan kortizonumu düşürdüler artık 1 tane içiyorum heralde bidaki kontrole(inşallah) hiç içmiycem :sm_cool:böbreklerim gecti sayılır agrılarım hiç yoktu zaten yine yok yüzümde kelebek görüntüsü falan hiç yok bunlar en başta kısa bir zaman(1 ay) olmuştu artık yok saclarımda eskisi kadar dökülmüyo cok kısaydılar bayagı uzadılar ama catlaklarla işte aram kötü neyse paylaşim dedim ben bazen bu hastalıktan değilim diye düşünüyorum eğer bu hastalıktansamda bile bu kadar iyi olduğum için çok mutluyum:sm_cool::sm_cool: başlarda çok kötüydüm ama şimdi hiçbirşeyim yok yine kızdırıcam sizi ama bide kortizonlar kesilse daha cok mutlu olucam bunada şükür neyse hepinizi öpüyorum ablalarım byea.s.a.s.a.s.
mutlu küçük, iyi haberlerine çok sevindim canım. tahminimden de çabuk iyileşiyorsun ne güzel. yalnız sana bir şey söylemek istiyorum. kortizonun 1 taneye düştüğünü söylemişsin, hangisini kullandığını bilmediğim için kaç mg a tekamül ediyor bu bilmiyorum. gelecek sefere belki kesilir diye bir umudundan bahsetmişsin. bu zor bir ihtimal. bunu seni üzmek için söylemiyorum. sadece umutlanmamanı istiyorum. çünkü bağışıklık sistemini baskılamak için bu ilaçları sürekli kullanmak gerekiyor. benim hiç şikayetim yok ama ben günde 2,5 mg kullanıyorum. ama bu kadar hızlı ilerleme kaydetmen çok güzel. moralini yüksek tut hep böyle olacak. çatlakların içinde daha önceki önerilerime dikkat et olur mu? öpüyorum seni.
ablacım beN QENSLY diye bi ilaç daha alıyorum oda bagısıklık sistemini baskılıyomus bilmiyorrum aslında benim için o ilacı içmek kötü bişey degil yeterki kilo almim yüzümün şişi insin doktorum sonucların cok güzel seni bu kortizondan kurtarıcaz dedi ondan dedim neyse ablacım ben deltecortril alıyorum bir tane yani 5 mg yüzümün şiş felan inermi acaba cok hızlı düzelme kaydettin diyo doktorum böylle işte ablacım teşekkür ederima.s.
bu arada ablalarım benim vücüdumda aşırı çatlaklar var cildiyeyede gittim pek bişey yapamıcanı söyledi sonuçlarımda çok iyi oldugundan kortizonumu düşürdüler artık 1 tane içiyorum heralde bidaki kontrole(inşallah) hiç içmiycem :sm_cool:böbreklerim gecti sayılır agrılarım hiç yoktu zaten yine yok yüzümde kelebek görüntüsü falan hiç yok bunlar en başta kısa bir zaman(1 ay) olmuştu artık yok saclarımda eskisi kadar dökülmüyo cok kısaydılar bayagı uzadılar ama catlaklarla işte aram kötü neyse paylaşim dedim ben bazen bu hastalıktan değilim diye düşünüyorum eğer bu hastalıktansamda bile bu kadar iyi olduğum için çok mutluyum:sm_cool::sm_cool: başlarda çok kötüydüm ama şimdi hiçbirşeyim yok yine kızdırıcam sizi ama bide kortizonlar kesilse daha cok mutlu olucam bunada şükür neyse hepinizi öpüyorum ablalarım byea.s.a.s.a.s.