Merhaba arkadaşlar,
İki gündür foruma yazılanları okuyorum, aranızdaki dayanışmaya inanın hayran oldum. Öncelikle bunun için sizleri kutlamak istiyorum. Ve hastalığınızla mücadelenizdeki azminizi, mücadelenizi, moralli olmanızı o kadar doğru buluyorum ve yürekten destekliyorum ki. Gerçekten hepinize bravo. Sizler zaten hastalığı yenmişsiniz...
Bu forumu okuma nedenim, en sevdiğim komşum ve arkadaşım olan biriyle ilgili...
Kendisi de forumu okumuş kısmen, yazmaya çalışmış, sonra problem olmuş, ama tekrar üye oldu, yazar yakında...
Arkadaşımın omuzunda minik kelebek şeklinde koyu renkli benler vardı. Yıllardır benin dediler kendisine. On yıl önce oluşmaya başlamış... Hatta bir kaçını ameliyatla aldılar... Sonunda beş altı ay önce Agop Katogyan sayesinde ki Allah binlerce kez razı olsun. Arkadaşımın lupus olduğu ortaya çıktı çeşitli testler sonucunda. Kendisine guensly ilacı verildi. İlk zamanlar ishal olduğu için sürekli ilacı kesmek zorunda kaldı. Şimdilerde doktor doktor dolaşıyor. Boyun düzleşmesi var, göz tansiyonu tanısı kondu, ellerinde güçsüzlük hissediyor. Romatoloji doktoru ile çok geç randevu verdikleri için hala onunla görüşemediler. Marmara Üni. ne gidecek.. Sizlerden öğrendiğim her şeyi ona da anlattım, Pamir beyin iyi olduğunu da söyledim... Umarım ona düşer... Bu arada doktorlar lupus olduğunu söyleyince arkadaşıma çok yardımcı oluyorlarmış, bu da beni çok sevindiriyor arkadaşım da çok mutlu oluyor...
Daha ayrıntılı yazacağım ama çok uzattım galiba... Buraya yazış nedenim, arkadaşıma birazcık da olsa yardımcı olabilmek... Sizden öğreneceğim her yeni şey onun için en güzel hediye olur, hem de gecikmemiş olur öğrenmekte. Gerçekten de bu hastalık hassas insan hastalığı, söylediğiniz her özellik arkadaşımda da var... Üstelik çok güzel beş yaşında bir oğlu var, lupus olduğunu bilmeden doğurmuş... Belki de çok başlarıydı...
Hepinize şifalar diliyorum...
Görüşmek üzere...