Romatoloji - Romatizmal Hastalıklar SLE(Lupus hastal)Paylaşım alanı

bebeğimi kaybettim arkadaşlar...kalbi durdu yavrumun..

canımmmmmm
çok üzüldüm;ama mutlaka bunda da bir hayır vardır.ne denir hiç hiçbilmem ama kendine dikkat et;kolay değil üzüldün ama biliyorsun üzülmek bize göre değil.hayat bazan neden bu kadar zor olur bilmem.keşke acını hafifletebilsek sadece yazabiliyoruz ama lütfen kendine dikkat et.umutlarını hiç tüketme!sevgilerimle

bebeğimi kaybettim arkadaşlar...kalbi durdu yavrumun..

:1shok:çok üzüldüm canım geçmiş olsun pollayannaa nın dediği gibi vardır mutlaka bunda da bi hayır diyorumm kendine çok dikkat et önemli olan herşeyden önce sensin ,yaşın daha çok genç ilerde tekrar olur çocuğun...tekrar geçmiş olsun..

benimde gecen sene bebegım düştü

bu sene yıne ıstiyorum ama korkuyorum

ben nasıl sorularımı yöneltebılırım yenı üye oldum benı aydınlatırmısınız

Son düzenleyen: Moderatör:
canım geçmiş olsun hamilelikle alakalı bölüme yazarsan daha çok yardım alırsın

mutsuz küçük üzgünkiz senmisin:1ninca:

a.s.ablacım benim mutsuz küçük ama olmamaya karar verdim artık ablalarım beni güçlü görmek istio bende hepiniz gibi olmak istiorum sşzler olmasanız inanın aklıma neler geliyo bazen hiçbişeim kalmadıgını düşünüorum bu arada cananla ablma çooook üzüldüm inş... bundan sonra böyle seylerle üzülmez çok güzel bebekleri olur (amin):teselli:

tşk ederim arkadaşlar, destek veren sözleriniz için....umarım böyle bir acıyı allah kimseye yaşatmaz....
güzel günlerde güzel haberlerle görüşmek dileğiyle....

hayat bu işte bizden ne zaman ne alacağını ve ne vereceğini bilmiyoruz senden bebeğini aldı bizden kimbilir ne alacak bugun alacak yarın verecek zamanını maalesef biz kestiremiyoruz sadece bekliyoruz iyi yada kötü ne için beklediğimizi bile bilmeden ama Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin canım benim senin için gerçekten üzüldüm ama olsun Allah ikincisinde anneliği nasip eder sana inşallah Allah sevdiğin herkese ve sana sağlık versin canım .

slm arkadaçşlar nasılsınız inşanllah herkez iyidir bende dün konturele gittim tahlillerim iyi çıktı benim böbrekde protein kaçaagı vardı doktorum onunda kısmen düzeldigini söyledi çok sevindim şuan tek sorunum adet düzensizligi ama 3aydır agrım felan yok çok şükür canacıgım senin içinde inan çok üzüldüm arkadaşım ama sakın inancını ve ümidini yitirme arkadaşim rabbimin bi bildigi vardır mutlaka ben bu hastalıgın ilaçlardan çok moralin etkili olduguna inanıyorum mutsuz küçügüm sende canını hiç birşeye sıkma ve korkma ben ilk 1sene yatakdan kalkamadım ve hep öyle yaşiyacagımı düşünüyordum çok kötüydüm moralin iyi olursa herşey düzeliyor öncelikle şu olumsuz nikini degiştirmeyle başla lütfen mutlu ve güçlü kız olherkeze saglıklı ve mutlu günler diliyorum sevgilerimle

tekrar tşk ediyorum arkadaşlar, destek veren sözleriniz için. bugünlerde hayatla aram pek iyi değil. önce büyük bir haksızlıkla işten çıkarıldım, sonra bebeğimi kaybettim. şimdide eşimin askerliği batmana çıktı. hayat böyle işte.... umarım hepimiz için her şey iyi olur... güzel haberli günler dileğiyle....

sevgili cananla son zamanlardaki olumsuzlukların üstüste gelmesi kötü olmuş,ama şunu unutmamanı isterim ''her hayır da bir şer ; her şer de bir hayır vardır '' derler ...
belki tüm bu olumsuzluklar hayatında yeni başlayacak olan güzelliklere gebedir a.s...ve hayattaa daima beterin beteri vardır(ben kendimi hep böle avuturum başıma bi olumsuzluk geldiğinde).....
zaman herşeyin ilacıdır...
Allah hepimizin yardımcısı olsun.... sevgilerimle a.s.

tşk ederim... öyle düşünmekten başka şansımızda yok... ben işten ayrılmamın hayrını hamile kalmama bağlamıştım ama boşa çıktı.... yine de teselli için iyi bir düşünce her işte bir hayır var demek... öyle de olur inş.

cocunu kaybetiğini öğrenince çok üzüldüm. kendine dikkat et. hastalığın iyice ilerlemesin. bizler seçilmiş kişileriz. öyle herşeyden yıkılmıyoruz. hayat bizi yıkabilmek için bu hastalığı önümüze çıkardı. ama biz bu durumlarıda atlatırz. bu arada son tahlil sonuçlarım iyi. doktor iç organlarımda sorun oluşmamasına seviniyor. hastalık şişlik ağrı ve ciltte bozukluk olarak bende yansımış. onlarda krem ve kortizonla halledilecek. herkese tekrar acil şifalar dilerim.

cananla çok üzüldüm geçmiş olsun karşılaştığın sorunların inşaallah en kısa zamanda geçecek moralini bozma üzülme sağlıklı günler dilerim

yarın ankara ya kontrole gidiyorum arkadaşlar;dönüşte inşallah iyi haberlerle dönerim.sevgi ve sağlıkla kalın...a.s.

a.s.a.s.ablacım nasılsın ben bişey sorucm bendede protein kacagı var 5grdı şimdi 3.5gr böle degişiyo ben endoksan diye bi ilac alıyorum serum yani seninde varmıs sende böyle bi serum alıyomusun bide senin protein kacagı ne kadardı abla daha sonra bu endoksanı kesip hap veriyolarmıs dogrumu bu verdikleri hapın içinde kortizon oluyomus eger bilgin varsa söylermisin ablacım iyi günler

arkadaşlar yoğun çalışmam sebebiyle bu ara siteye giremedim cananla kötü haberi öğrenince çok üzüldüm arkadaşım içinde ne fırtınalar koptuğunu çok iyi tahmin ediyorum sana üzülme demiyecem çünkü bu çok yavaan olur ama sana açını yaşa ve hayata geri dön diyorum bu ara bir çok olumsuzluk yaşamışsın ama unutma her bulutlanan hava yağmaz ve bulutlu havadan sonra çıkan güneş daha güzel ve sıcaktır emin olki ogüneş senin hayatınada doğaçak beni hatırla bir hafta önce çocuklarımı yeniden kazandım çok zor günler yaşadım çok üzüldüm inanki çocuklarım için oüzüntüleri yaşamak güzeldi polyana güzel haberlerini bekliyoruz mutsuz küçüğüm seni seviyorum royal sen benim için çok özelsin hepinizi ve kendimi çok seviyorum hoşcakalın mutlu kalın

eftelya merhaba,
destek veren sözlerin için tşk ederim. bebeğimi kaybetmeden önce 1 hafta hastanede yattım. o esnada kaç defa aklıma geldin. hatta 2 nisanda sabah tekrar dua ettim inşallah güzel haberler verirsin diye. eve gelince de mesajlara baktım ve çok sevindim, o telaşlı günlerinin güzel sonuçlanmış olmasına. çocuk gerçekten çok farklı bir şey..
ben çok üzüldüm, çok ağladım ama elimden bir şey gelmedi. şimdi daha iyiyim. senin ve burdaki diğer bütün arkadaşlarımızın dediği gibi inşallah geçecek bu günlerde, ben de size güzel haberler vereceğim tekrar....
herkese tekrar tşk ediyorum.... birbirimizi tanımasak da ortak bir nokta da buluşmak ne güzel... sevgiyle kalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…