polyanna birşey sorucam senin lupus yüzüdenmi çocuğa uzak bakıyosun anlamadım tam olarak istemiymusun hastalık dolayısıyla olmuyomu nedir yani problem yoksa başka bir problemin mi var çünkü doktor bana düzenli kontrolle çocuk sahibi olabilirsin dedi
canlarım şükürler olsun dualarınızla çocuklarımı bir kez daha kazandım sağolun yüce rabbim kimseyi evladı ile sınamasın kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum uzun süredir hiç bu kadar mutlu olmamıştım sizleri üzdüğümü biliyorum ama neyapayım benim beni anlayan sizden başka kimsem yokki hepinizi kuçak dolusu öpüyorum
canlarım şükürler olsun dualarınızla çocuklarımı bir kez daha kazandım sağolun yüce rabbim kimseyi evladı ile sınamasın kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum uzun süredir hiç bu kadar mutlu olmamıştım sizleri üzdüğümü biliyorum ama neyapayım benim beni anlayan sizden başka kimsem yokki hepinizi kuçak dolusu öpüyorum
Aşk Olsun Polyanna Bakiyorum Herkese Teşekkür Etmişsiz Bi Bana Etmedin[/Qcanım benim inan tam sana teşekkür edecekken müşteri geldi;yoksa hiç etmezmiyim.sevgilerle...a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
a.s.hepinize merhaba ablalarım nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir ben çok iyiyim yine agrılarım yok hiçbişeyim yok ama tabi yüzüm her tarafım şişiyo bu kortizon hapından dolayı yavas yavas düşücekmiş doktor öyle söledi ben bişey sorucam acaba kortizon hapım kac mgdan sonra şişirmez yani bu yüzüm acaba hapın hangi mgda inmeye baslar ya obezler gibi suratım oldusenağlama neyse sizin ne dertleriniz var bende ne anlatıorum demi özür dilerim inşallah sizlerde benim gibi agrısız günler geçirisiniz hep sizlere çok dua ediorum eftelya ablamda inşallah bugün güzel bi haber verir vallla onun haberini dört gözle bekliyorum iyi günler...