güzel haberlerinizi duymak ne güzel benim ağrılarılarım çok fazla ben lupusu yenebile
ceğimi hic zannetmiyorum
sevgili gözde ben bir yıldır hastalığımın adını biliyorum teşhis konulunca eşim benimle bu hastalığı taşıyamıyacağını söyledi bende hemen boşandım iki tane gözümün nuru evladım var ve onlar için direniyorum yoksa çoktan yenilmiştim sevgilerimle
valla arkadaşlar ben bu hastalığa herşeyi içime atarak yakalandım çevremle paylaşmadım kimse üzülmesin ben üzüleyim dedim hep kötümser baktım bide üstüne platonik olarak birine aşık oldum ve bunların hepsi hastalığıma zemin hazırladı iyimi yaptım hayır kimse benden değerli değilki bunu geç anladım herkes kendi hayatını yaşıyo kimse kendinden başkasını düşünmüyo bizim gibi düşünenlerde böyle hastalıklarla mücadele ediyo ama genede bu halimize şükürler olsun sonuçta yarın bizi ne bekliyo Allah bilir ben herşeyde hayır vardır diye düşünüyorum bunada şükür insanlar ne dertlerde uğraşıyo gazetede neler görüyoruz yani buna şükür edicez ki Allahta bizim yardımcımız olsun
herkese sağlık ve sevgilerimle,
royallcim sen cerrahpaşadamıydın
sağol ben prof.hasan güle gelicem değiştircem bu doktoruma belki daha ii olur
arkadaşlar ben bu dediğiniz terkedilmek kendini kullanılmış hissetmek gibi duyguları canım arkadaşım royal yardımıyla aştım benin derdim açılan velayet davası sonucu çocuklarımı kaybetmek bunu düşünmeden üzülmeden yapamıyorum çocuklarımın velayetinide kaybedersem artık kaybedeçek hiç bir şeyim kalmamış demektir ne olur tek yürek olalım 2 nisanda yapılaçak dava için dua edelim canlarım çocuklarım bende kalsın evlatlarımın velayetini kaybedersem lupus beni çok rahat yener ne olur dua edin yürekten içten dua edın