polyanaciğim royalım ne olur yanımda olun yanlız bırakmayın beni çok korkuyorum günlerdir uyuyamıyorum ne olur dua edin yavrularımı aldığım gün bayram ilan edecem ama şimdi çok korkuyorum
slm cananla evet clexane kollarımdan eşim bacağımdan da ben değişer vuruyorum hergün morarma oluyo o ilaç dan fazla sıkamatın vururken bu arada özel mesaj yerini bilmiyom tarif edersen yazarım msn mi başka ilaçlar quensyl, prednol 4 mg aspirin demir hapı kullanıyom hamilelik boyunca kullanıyom sen hamilemsin kaç aylık
arkadaşlar ben bu dediğiniz terkedilmek kendini kullanılmış hissetmek gibi duyguları canım arkadaşım royal yardımıyla aştım benin derdim açılan velayet davası sonucu çocuklarımı kaybetmek bunu düşünmeden üzülmeden yapamıyorum çocuklarımın velayetinide kaybedersem artık kaybedeçek hiç bir şeyim kalmamış demektir ne olur tek yürek olalım 2 nisanda yapılaçak dava için dua edelim canlarım çocuklarım bende kalsın evlatlarımın velayetini kaybedersem lupus beni çok rahat yener ne olur dua edin yürekten içten dua edın
çocuk deyince hep içim titrer;onları o kadar çok severim ki hiç birine kıyamam,hiçbirinin gözünden yaş düşsün istemem;onlar hep gülsün...benim hep hayalim 4 çocuk tu ama olmadı,nasip değilmiş.ama var olan çocuklarda bizim,hiçbiri üzülmesin.ve şu an eftelyacığım sen ve çocukların kimbilir ne durumda lütfen hep umutlu olun bizler dualarımızla yanınızdayız.
bende çocukları çok seviyorum ve benimde hayalimde 4 çocuk var ama galiba olmayacak bu hastalıktan dolayı. hep 2 kız 2 erkek düşünüyorum, olursa tabi... bakalım hayırlısı neyse o olsun inşallah :1rolleyes:
ewet eftelya dualarımız hep seninle umarım çocuklarına kavuşursun Allah yardımcın olsun...
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.[/QUOT
merhaba obstinate!merak etme sen daha evli bile değilsin,neden çocuğun olmasın ki...hastalık inan çocuk olayını çok etkilemez sadece daha fazla dikkat ve takip bize yetecektir önemli olan yanında olabilecek eşi bulabilmek o da mutlaka vardır.sevgilera.s.
arkadaşlar ben bu dediğiniz terkedilmek kendini kullanılmış hissetmek gibi duyguları canım arkadaşım royal yardımıyla aştım benin derdim açılan velayet davası sonucu çocuklarımı kaybetmek bunu düşünmeden üzülmeden yapamıyorum çocuklarımın velayetinide kaybedersem artık kaybedeçek hiç bir şeyim kalmamış demektir ne olur tek yürek olalım 2 nisanda yapılaçak dava için dua edelim canlarım çocuklarım bende kalsın evlatlarımın velayetini kaybedersem lupus beni çok rahat yener ne olur dua edin yürekten içten dua edın