Romatoloji - Romatizmal Hastalıklar SLE(Lupus hastal)Paylaşım alanı

eftelya karamsar düşünüp moralini bozma allahımın yardımıyla sen kazanacaksın çocuklarınla beraber olacaksın hepimiz seninle tek yürek olup dua edeceğiz seninde inanmanı yenilmek korkusundan çıkmanı istiyorum korktuğunu sakın belli etme dimdik ayakta olduğunu onlara göster dualarım seninle kendine iyi bak

polyanaciğim royalım ne olur yanımda olun yanlız bırakmayın beni çok korkuyorum günlerdir uyuyamıyorum ne olur dua edin yavrularımı aldığım gün bayram ilan edecem ama şimdi çok korkuyorum

eftelyam yüreğimle ve dualarımla seninleyim sakın moralini bozma üzüldüğünü çocuklarına bellii etmemeye çalış biliyorum bunu yapmak kolay değil ama inanıyorum ki herşey yoluna girecek arkadaşım inşallahh çocuklarını aldığın gün burada hepimizin bayramı olucak....sende telefonum var ne zaman istersen arayabilirsin beni...sevgilerimlea.s.

a.s.eftelya ablacım bende bişe sölemek istiyorum öncelikle şunu sölicem benim babam yok vefat etti bunu şundan dolayı söylüyorum genelde hep derlerki ALLAH'A en yakın olanlar yetimler,öksüzler olurmus çünkü onlar daha muhtaç daha savunmasız olurlarmısALLLAHU TEALA RAHMET KAPILARIM ÖNCE ONLARA AÇIKTIR DERMİŞ eger bende ALLAH'a yakınsam ALLAH benim duamı kabul ederse çok mutlu olucam çünkü ben senin için çoooooooooooooook dua ediyorum inşallah ALLAH seni çocuklarından ayırmaz annem olmasaydı babam olsaydı belki şuan ben bu kadar iyi degildim çünkü annenin yerini hiç kimse tutamaz baba bile inşallah çocukların senden yoksun kalmaz bütün kalbimle ALLAH'A dua edip yalvarıcam senide diger ablalarımıda çoooooooooook seviyorum ALLAH'A EMANET OLUN

sevgili eftelya hayat bizler için büyük bir sınav bizde bu sınavı en iyi şekilde geçebilmek için mücadele etmeliyiz benim çocuğum yok ama evlat sevgisinin ifade edilemeyecek kadar büyük olduğunun e bunu kelimelerle ifade etmenin imkansız olduğunu biliyorum bu yüzden senin şuanki korkularını çok ii anlıyorum evet işin çok zor bi anne olarak hem korkuyosun endişeleniyosun ama bunu çocuklarada belli etmemen lazım ama Allah büyük sen dua et biz hepimiz dua edicez zaten senin için Allaha sığın o senin yardımcın olacaktır umarı çocuklarını senden hiç bi zaman ayırmaz ilerde onları büütür mürvtlerini görürsün güzel arkadaşım ama sakın umudunu kaybette olurmu onu kaybedersen herşeyi kaybedersin ....

bi kaçgündür çok halsiz ve rahatsızdım bugün iiyim ama eftelye arkadaşımın yazdığını okudum üzüldüm. umarım adalet senden yana olur çocukların hep seninle kalır...eftelya karamsar olma lütfen hep olumlu düşün Allah büyük!! dualarımz seninle...

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

sevgili arkadaşlarım yüzünüzü bilmem sesinizi hiç duymadım ama yanı başımdaki dostlarımdan sizi daha yakın buluyorum sizleri seviyorum ve sıcaklığınızı hissediyorum inannın bu zor günlerimde sizde olmasanız çıldıraçam ama haklısınız dik duracam ve yenilmeyecem daha önçe olduğu gibi çocuklarımın velayetlerini yine alacam almalıyım onların bana ihtiyaçları var ne olur üzülmeyin sadece dua edin sevgilerimle

sevgili eftelya bizler kader arkadaşlarıyız tabiki her zaman senin yanındayız nasıl bir hayatın var bilemiyorm ama oldukça büyük sorunlar yaşadığın kesin belkide bu hastalığa yakalanma sebebinde budur çünkü kimse mutluluktan hastalık sahibi olmuyo promlerler birikince hastalık olarak karşımıza çıkıyo sevgili eftelya sana dua edicem namazımdan sonra inşallah kabul olur sende o mis kokulu çocuklarına kavuşursun sevgi ve umut hep yanında olur inşallah senin ve hepimizin ...

merhaba gülay 1984, evet bende şu an 10 haftalık hamileyim. bende clexane kullanıyorum. deltacortril 2.5 mg kullanıyorum, birde bebe aspirini.
özel msj göndermek için isimim üzerine tıkla, orda karşına çıkması lazım. sana teklif göndermiştim ama ulaşmadı sanırım.
görüşmek üzere...

Genel bir yorgunluk, hafif ateş, eklemlerde ağrı, deride, özellikle yüz cildinde yanaklarda kelebek tarzında kızarıklık, göğüste öksürük ve derin nefesle oluşan ağrı, ışığa duyarlı cilt, ellerde parmak uçlarında soğukta kalınınca ortaya çıkan kırmızılığın ardından morarma ve beyazlık, saç dökülmesi, baş ağrıları ve daha birçok karmaşık belirtiler bu hastalığa bağlı olabilir. Hastanın bu yakınmaları karşısında hekime düşen, derin bir bilgi, deneyim ve önsezidir. Birçok hastanın önce bir cilt uzmanına görünmesinin nedeni, derideki yakınmaların sık olmasıdır.

merhaba eftelya65,
dualarım seninle, inşallah 2 nisan da yüzünde gülücükler açarak bir mesaj yazar, bizi de sevindirirsin. lütfen kendini üzme, hırpalama. Rabbim, inşallah hepimizin dualarını duyar.
içini rahat tut, lütfen...

çocuk deyince hep içim titrer;onları o kadar çok severim ki hiç birine kıyamam,hiçbirinin gözünden yaş düşsün istemem;onlar hep gülsün...benim hep hayalim 4 çocuk tu ama olmadı,nasip değilmiş.ama var olan çocuklarda bizim,hiçbiri üzülmesin.ve şu an eftelyacığım sen ve çocukların kimbilir ne durumda lütfen hep umutlu olun bizler dualarımızla yanınızdayız.

bende çocukları çok seviyorum ve benimde hayalimde 4 çocuk var ama galiba olmayacak bu hastalıktan dolayı. hep 2 kız 2 erkek düşünüyorum, olursa tabi... bakalım hayırlısı neyse o olsun inşallah :1rolleyes:
ewet eftelya dualarımız hep seninle umarım çocuklarına kavuşursun Allah yardımcın olsun...

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

iyide böyle umutsuz konuşmayın Allah aşkına durun bakalım gün doğmadan neler doğarmış neden bizlerin çocukları olmasın hem kim garanti verebilirki çocuğu olacağına bunu yüce yaradan yazacak bizlerde yaşayacağız valla ben şunu anladım kötü düşünce kötüyü çekiyo kesinlikle buna inanıyorum bu yüzden güzel düşünelim arkadaşlar umutlu olalım yoksa yenilgiyi kabul etmiş oluruz.

polyanna sen ne kadar zaman evli kaldın eşinin seni bırakma sebebi sadece bu hastalıkmıydı ve çocuk yapmadı denedin ama olmadımı biraz özel ama :)

merhaba gözde
2 yıl evli kaldım ve hastalığımı duyunca istemeyen annesiydi,o istemedi diye bitti.bana boşanma davası açmış ve bunu da ancak elime geçtiğinde öğrendim.senin anlayacağın bana dava açıyor ama ben öğrenene kadar gayet mutlu yaşamaya devam ettik.ya işte böyle,çocuğuda isteyen annesiydi ama biz istememiştik.kısaca eşim değil ama annesi ne hastalığımı ne de çocuk istemeyişimi kabul edemedi ve bitti.sağlık olsun diyor ve hayata devam diyorum.ama her erkek öyle değildir hiç merak etme.sevgilerimle...

arkadaşlar hepınız çocuk sahıbı olabılırsınız tedavılerınız bıtınce doktor kontrolünde lupus bıraz uzun zamanda ve sabır ısteyen hastalık yaşlarınız çok değıl allahımın ıznıyle anne olacaksınız sağlıklı günler

teşekkür ederim polyanna açık yüreklilikle anlattığın için senin yaşadığın çok ağır olmuş ayrılalım deyip gitse çok daha iyiydi sonuçta senin haberin olana kadar mutlu bi şekilde seninle hayat sürdürdü insana bu daha çok koyar ama işte insanlar çeşit çeşit maalesef boşver be arkadaşım umarım Allah karşına çok daha iyisini çıkarır ve çocuk sahibide olursun sen niye istmiyosun ki çocuk

canım gözde
anlayışından dolayı teşekkür ederim.ama ailemle o kadar güzel bir hayatım varki evliliği hiç düşünmüyorum.hayat böyle çok güzel.yaşamak çok güzel.her yeni gün tıp daha da ilerliyor ve ben olmasamda sizler mutlaka güzel yuva kurup bize yeğenler vereceksiniz;eminim...sevgiler...

güzel arkadaşım,epeydir bu bölüme bakmamıştım,msn de de karşılaşmıyoruz,yarın dava varmış :teselli:Allah yardım etsin,Allah evlatlarından ayırmasın inşaallah...müjdeli haberlerini merakla bekliyoruz,sağlıklar dilerima.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…