Romatoloji - Romatizmal Hastalıklar SLE(Lupus hastal)Paylaşım alanı

yenilmek yok arkadaşım mücadeleye devam sen böyle düşünürsen zaten herşey olumsuz gider etrafındakiler çevren en önemlisi kendin için yılmak yok umutsuzluk yok Allah dertleri yaratırken mutlaka bi çare vermiş bununda var açığa çıkmadı böyle düşüncez bundan sonra eftelya sen kaç yıldır lupussun ve evli değilmisin çocuğun falan armı

nküçüğüm ıyı olduğuna çok sevındım bızlerı merakta bırakma eftelya moralını bozma lupusu yen yenılme gözde nın dedıklerıne katılıyorum herkes kendıne ıyı baksın

güzel haberlerinizi duymak ne güzel benim ağrılarılarım çok fazla ben lupusu yenebile

ceğimi hic zannetmiyorum

canım eftelya
neden öyle düşünüyorsun,inan bu günler geçecek.bende yeter dediğim çok oldu ama yaşamak öyle güzel ki ayaktayız ya bu yeter.bak bir etrafına bahar geldi,insan böyle güzel bir baharda böyle düşünmemeli;yaşamak çoooook güzel.ağrıların var,bizlerinde oluyor ama pozitif olursan daha kolay geçiyor,ama bir de o gün canın sıkkınsa teker teker her yerin ağrımaya başlıyor taki etrafa daha güzel bakana kadar.ağrım olunca hastalığımın ilk zamanlarındaki ağrılar gibi olmadığı için şükür diyorum.inan eskisinden daha iyiyiz ve daha da iyi olacağız.biz bu düşmanı yeneceğiz.sevgi ve sağlıkla kal...a.s.

kesinlikle polyanna sana katılıyorum ben kendimde denedim moralim iyi olunca ağrının a sı yok ama moralim bozuk olunca ağrımayan bir yerim yok ya sırf kafaya takmak bu hastalık başka bişey değil gerçekten resmen içimizde gizli bir düşman bizde bununla mücadele etmek zorundayız hemen ilk zayıfıkta yakalıyo çok ii taklitçi ben bunu nette okumuştum gerçekten doğru yani neyse kendimizi ne kadar iyi olmaya zorlar ne kadar ümit eder umutlarımızı çoğaltırsak bu bize bişey yapamaz bu yüzden herşeye rağmen tek bir nefes dahi almak bu hayattan gerçekten çok güzel hem biz şanslıyız en azından Allaha daha yakınız kötülükle alakamız yok ve günahlarımız afoluyo daha nolsun dimi ama :))

sevgili gözde ben bir yıldır hastalığımın adını biliyorum teşhis konulunca eşim benimle bu hastalığı taşıyamıyacağını söyledi bende hemen boşandım iki tane gözümün nuru evladım var ve onlar için direniyorum yoksa çoktan yenilmiştim sevgilerimle

Ya Işte Ben Bu Erkekleri Anlamiyorum Onlarin Başina Gelse Kadin Mücadele Eder Ama Onlar Hemen Pes Edip Giderler Peki Bişey Sorcam Ağrilarin çok Aşirimiydi Yani Insan Böyle Bir Rahatsizlikta Nasil Birakir Gider Anlamiyorum Anlam Veremiyorum Millet Kanser Olan Karisini Birakmiyo Mücadele Etmesini Bekliyo Ama Boşver O Gitsin Zaten Sen Iki çocuğunla Kendine Yetersin O Gidip Istediği Gibi Birini Bulsun Ama şunu Unutmuş Yarin Başimiza Ne Gelir Bunu Bir Tek Allah Bilir Bizim Zararimiz Kendimize Başkasina Değil Ağriyi Aciyi çeken Biziz

Kod:
sevgili gözde ben bir yıldır hastalığımın adını biliyorum teşhis konulunca eşim benimle bu hastalığı taşıyamıyacağını söyledi bende hemen boşandım iki tane gözümün nuru evladım var ve onlar için direniyorum yoksa çoktan yenilmiştim sevgilerimle

hiç takma kafana eftelyacığım;hastalıkta daha yeni olduğun için dert ediyorsun.benimde eşim beni bıraktı ama inan hayat böyle daha güzel ve sen daha şanslısın iki tane seni hiç bırakmayacak çocukların var.ne güzel...hastalığa gelince yıllar geçtikçe hastalığımızın bile olduğunu unutuyoruz.hepsi geçecek.hayatını çocuklarınla en güzel şekilde yaşa,hastayım deme ve demediğin sürece hepsi geride kalacak.kendine iyi bak ve hep neşeyle kal...a.s.

eftelyam msn de görüşemiyoruz,özledim seninle sohbet etmeyi,kendine ve umutlarına ii bak ..sevgilerimle...

dün varmısın yokmusunu izledim burcu diye çok tatlı bi kız vardı galiba oda lupustu işte kocası romatizması olduğunu söyledi beraber doktora gitmişler neyse annesi teklif geldiğinde kıza "sen bilirsin hiç para almadan giderim üzülmem diyosan devam et çünkü acun bey her üzüldüğünde kafasına takıyo ve herşeyi içine atıyo bu seferde bir organını mahvediyo dedi" yani kafaya hiç bişey takmak yok bunu bi kere kural haline getirmemiz lazım hem bak sen şanslısın iki çocuğun var benim çocuğum evli değilim bekarım varya benim iki çocuğum olsa boşvermişim kocayı yürüsün gitsin bana çocuklarım yeter böyle düşün mücadeleni ver tamam mı güzelim zaten erkekler böyle yarı yolda bırakmayı severler bu yüzden kusur kendinde arama iki çocuğun var buna dua et olurmu canım

valla arkadaşlar ben bu hastalığa herşeyi içime atarak yakalandım çevremle paylaşmadım kimse üzülmesin ben üzüleyim dedim hep kötümser baktım bide üstüne platonik olarak birine aşık oldum ve bunların hepsi hastalığıma zemin hazırladı iyimi yaptım hayır kimse benden değerli değilki bunu geç anladım herkes kendi hayatını yaşıyo kimse kendinden başkasını düşünmüyo bizim gibi düşünenlerde böyle hastalıklarla mücadele ediyo ama genede bu halimize şükürler olsun sonuçta yarın bizi ne bekliyo Allah bilir ben herşeyde hayır vardır diye düşünüyorum bunada şükür insanlar ne dertlerde uğraşıyo gazetede neler görüyoruz yani buna şükür edicez ki Allahta bizim yardımcımız olsun
herkese sağlık ve sevgilerimle,

royallcim sen cerrahpaşadamıydın

valla arkadaşlar ben bu hastalığa herşeyi içime atarak yakalandım çevremle paylaşmadım kimse üzülmesin ben üzüleyim dedim hep kötümser baktım bide üstüne platonik olarak birine aşık oldum ve bunların hepsi hastalığıma zemin hazırladı iyimi yaptım hayır kimse benden değerli değilki bunu geç anladım herkes kendi hayatını yaşıyo kimse kendinden başkasını düşünmüyo bizim gibi düşünenlerde böyle hastalıklarla mücadele ediyo ama genede bu halimize şükürler olsun sonuçta yarın bizi ne bekliyo Allah bilir ben herşeyde hayır vardır diye düşünüyorum bunada şükür insanlar ne dertlerde uğraşıyo gazetede neler görüyoruz yani buna şükür edicez ki Allahta bizim yardımcımız olsun
herkese sağlık ve sevgilerimle,

royallcim sen cerrahpaşadamıydın

anlattıklarının hepsinde sana katılıyorum bu sle dahaçok hassas ve duygusal insanları vuruyor diye düşünüyorumm
ben çapa da tedavi görüyorum canım....

sağol ben prof.hasan güle gelicem değiştircem bu doktoruma belki daha ii olur

arkadaşlar ben bu dediğiniz terkedilmek kendini kullanılmış hissetmek gibi duyguları canım arkadaşım royal yardımıyla aştım benin derdim açılan velayet davası sonucu çocuklarımı kaybetmek bunu düşünmeden üzülmeden yapamıyorum çocuklarımın velayetinide kaybedersem artık kaybedeçek hiç bir şeyim kalmamış demektir ne olur tek yürek olalım 2 nisanda yapılaçak dava için dua edelim canlarım çocuklarım bende kalsın evlatlarımın velayetini kaybedersem lupus beni çok rahat yener ne olur dua edin yürekten içten dua edın

gözde çapaya sadece hasta olarak gidiyorum,çalışmıyorum:)

canım arkadaşım eftelyam sakın moralini bozma canını sıkma Allah büğüktür ben inanıyorum ki çocuklarının velayeti sende kalacak ve bundan sonraki yıllarınızı çok güzel bir arada geçireceksiniz iidüşün iiolsun..sevgilerimle

arkadaşlar ben bu dediğiniz terkedilmek kendini kullanılmış hissetmek gibi duyguları canım arkadaşım royal yardımıyla aştım benin derdim açılan velayet davası sonucu çocuklarımı kaybetmek bunu düşünmeden üzülmeden yapamıyorum çocuklarımın velayetinide kaybedersem artık kaybedeçek hiç bir şeyim kalmamış demektir ne olur tek yürek olalım 2 nisanda yapılaçak dava için dua edelim canlarım çocuklarım bende kalsın evlatlarımın velayetini kaybedersem lupus beni çok rahat yener ne olur dua edin yürekten içten dua edın

merhaba eftelya
terkedilme duygusunu iyi bilirim,hatta benim eşim bana boşanma davası açtıktan sonra bile benim haberim yokken benimle beraberdik.insan bunları zor unutuyor,hatta unutamıyor.yine de şükür.senin için 2 nisan a kadar dua edeceğim.Allah seni çocuklarından ayırmasın.ve inanıyorum ki çocukların hep seninle olacak.çocukları o kadar çok seviyorum ki zaten her duamın arkasından dua ediyorum.Allah insanı sevdiklerinden ayırmasın.canım hep pozitif düşün mutlaka pozitif olacaktır.sevgiyle kal ve umut dolu ol.a.s.

sle arkadaşlarım;hep birlikte tek yürek olup hep birlikte eftelya için dua edip;onun, için çocuklarının onda kalması için pozitif düşünelim.

polyanaciğim royalım ne olur yanımda olun yanlız bırakmayın beni çok korkuyorum günlerdir uyuyamıyorum ne olur dua edin yavrularımı aldığım gün bayram ilan edecem ama şimdi çok korkuyorum

X