Romatoloji - Romatizmal Hastalıklar SLE(Lupus hastal)Paylaşım alanı

canlarım destsğiniz için minettarım hepinizi yanaklarınızdan öpüyorum inşalah yarın hep birlikte bayram edeceğiz paşalarım evlatlarımla uzun ve güzel günler yaşayacam hayırlısıyla yarını bir atlatayım lupus bizden korksun ellerim çok ağrıyor yoksa hepinizin ismini yazıp teşekkür etmek isterdim hepinize sevgiler saygılar:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

umarım herşey istediğin gibi olur ve evlatlarına kavuşursun eftelya

polyanna birşey sorucam senin lupus yüzüdenmi çocuğa uzak bakıyosun anlamadım tam olarak istemiymusun hastalık dolayısıyla olmuyomu nedir yani problem yoksa başka bir problemin mi var çünkü doktor bana düzenli kontrolle çocuk sahibi olabilirsin dedi

öncelikle bugün 2 nisan,inşallah eftelya nın davası istediğimiz gibi sonuçlanmıştır!eftelyaaaaaaaaaaa lütfen güzel haberler ver

polyanna birşey sorucam senin lupus yüzüdenmi çocuğa uzak bakıyosun anlamadım tam olarak istemiymusun hastalık dolayısıyla olmuyomu nedir yani problem yoksa başka bir problemin mi var çünkü doktor bana düzenli kontrolle çocuk sahibi olabilirsin dedi

merhaba gözdeciğim;
benim ilk hasta olduğum dönemlerde hamilelikte tekrar hasta olma ihtimali yüksekti ama artık farklı ilaçlar çıktı ve tabiki olabiliyor ama benim artık isteme şansım yok;çünkü eşim yok.ve bir daha da evlenmeye hiç niyetim yok ondan dolayı da düşünemiyorum canım.evliliği ise ayrılık öyle zor geldi ki tekrar evlenip bir kez daha kötü olursa katlanamam,yıkılırım ondan dolayı ne evlilik ve evlilik olmayınca çocukta tabiki isteyemiyorum.ama sen daha çokkkk gençsin evlen ve bize yeğenler ver.sağlıkla kal...a.s.

a.s.hepinize merhaba ablalarım nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir ben çok iyiyim yine agrılarım yok hiçbişeyim yok ama tabi yüzüm her tarafım şişiyo bu kortizon hapından dolayı yavas yavas düşücekmiş doktor öyle söledi ben bişey sorucam acaba kortizon hapım kac mgdan sonra şişirmez yani bu yüzüm acaba hapın hangi mgda inmeye baslar ya obezler gibi suratım oldusenağlama neyse sizin ne dertleriniz var bende ne anlatıorum demi özür dilerim inşallah sizlerde benim gibi agrısız günler geçirisiniz hep sizlere çok dua ediorum eftelya ablamda inşallah bugün güzel bi haber verir vallla onun haberini dört gözle bekliyorum iyi günler...:nazar::nazar::nazar:

teşekkürler polyanna bakalım Allah bizim için neler yazdı bizde neler yaşayacağız kısmet herkes kaderindekini yaşıyo fazlasını değil bakalım çizgimiş nerde düz olup nerde kıvrımlar oluşturucak belki iyice incelik vs. yaşayıp örücez başka türlü bilme şansımız yok ...bide kaç yıldır lupusun

canım 11 yıl önce beni hiç bırakmayan sevgili arkadaşım lupus la tanıştım.ilk yıl hariç hep iyi geçindik.aktif bir şekilde çalışmaya devam ediyorum.şükürler olsun hiç sorunum yok.hatta unuttuğum bile oluyor.mutlaka bir gün tümüyle bunu yeneceğiz.sevgiler.

canlarım şükürler olsun dualarınızla çocuklarımı bir kez daha kazandım sağolun yüce rabbim kimseyi evladı ile sınamasın kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum uzun süredir hiç bu kadar mutlu olmamıştım sizleri üzdüğümü biliyorum ama neyapayım benim beni anlayan sizden başka kimsem yokki hepinizi kuçak dolusu öpüyorum

çok şükür Allaha çocuklarına kavuştun umarım birdaha hiç ayrılmazsın çok sevindim senin için

ohh çok şükür allaha kavuştun çocuklarına
çok sevindim Allah ayırmasın bu korkuyuda bi daha yaşatmasın...

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

canlarım şükürler olsun dualarınızla çocuklarımı bir kez daha kazandım sağolun yüce rabbim kimseyi evladı ile sınamasın kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum uzun süredir hiç bu kadar mutlu olmamıştım sizleri üzdüğümü biliyorum ama neyapayım benim beni anlayan sizden başka kimsem yokki hepinizi kuçak dolusu öpüyorum

canımmm benimm tüm gün aklımdaydın acaba sonuç ne oldu diye eve geldiğim ğibi pc ye koştum sayfayı açtımmm ve çokkk mutlu oldumm bundan sonraki yıllarda çocuklarınla mutlu huzurlu çok çok seneler dilerim,çocukları gözlerinden seni yanaklarından çok öpüyorumm.... artık üzülmek yok eftelyam herşey dahada güzel olacak...a.s.a.s.:nazar::nazar:

inan canım dünden beri hep aklımdasın;çoooooooooooooooooooooook sevindim ve bunu sana anlatamam.Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın.sevgiyle kalın...a.s.

Aşk Olsun Polyanna Bakiyorum Herkese Teşekkür Etmişsiz Bi Bana Etmedin

:sm_cool::sm_cool::sm_cool: bende çooooooooooooooooooooooook sevindim ALLAH bida yırmasın ya kimseyi annesinden ayrı koymasın annem olmasa ben napardım bilmiorum anneler çoooooooook degerli ablacım büyük geçmiş olsun ALLAH bida böle bişe göstermesin (AMİN):nazar::nazar::nazar:

eftelya çok ama çok sevindim çocuklarınla ömür boyu sağlıkla ve mutlu olarak yoluna devam etmeni diliyorum

a.s.hepinize merhaba ablalarım nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir ben çok iyiyim yine agrılarım yok hiçbişeyim yok ama tabi yüzüm her tarafım şişiyo bu kortizon hapından dolayı yavas yavas düşücekmiş doktor öyle söledi ben bişey sorucam acaba kortizon hapım kac mgdan sonra şişirmez yani bu yüzüm acaba hapın hangi mgda inmeye baslar ya obezler gibi suratım oldusenağlama neyse sizin ne dertleriniz var bende ne anlatıorum demi özür dilerim inşallah sizlerde benim gibi agrısız günler geçirisiniz hep sizlere çok dua ediorum eftelya ablamda inşallah bugün güzel bi haber verir vallla onun haberini dört gözle bekliyorum iyi günler...:nazar::nazar::nazar:

küçüğüm iyi olduğuna çok sevindim yüzündeki şişlikler kortizondan biliyosun.5mg düşünce şişlikler azalacak tuzluda yemezsen tabii çok az tuz kullanabilirsin hiç tuzsuz çok kötü ama neyapalım olacak okadar sağlıklı olalım iyiyim deyip sakın kontrollerini ve ilaçlarını ihmal etme sağlıklı güzel günler diliyorum:nazar::nazar::nazar:

X