Oncelikle cok gecmis olsun. Ben de 7 yildir SLE hastasiyim. Annemi yeni kaybettim ve sanirim hastaligim alevlendi. Ayrica 2 aydir 1 gun olmak uzere regl oluyorum. Sanirim menopoza giriyorum ve daha 30 yasindayim. Kan degerlerim de iyi degil. Romatologum ciddiyetle yaklasmiyor. Suan elimi bile kaldirmaya gucum yok ama benimle dalga geciyor. Esine isleri yikmanin kolayini bulmussun diyor. Serdal Hocanin yaklasimi nasil? Acilen benimleLUPUS hastası olan herkese geçmiş olsun. Bana da yeni LUPUS teşhisi konuldu, tedaviye Plaquenil'le başlandı. el parmaklarımda ve bileklerimde şiddetli ağırılarım vardı. bu ilacı kullanmaya başlayalı ağırılarım hisedilir derecede azaldı. tabi dönem, dönem alevlenmeler oluyor, onlara da katlanıyorum artık. Buraya yazmamım sebebi, bir kaç arkadaş Çapa'dan randevu almaya çalıştıklarını yazmışlar. Randevu almamın ne kadar zor olduğunu biliyorum. Ancak benim yatığım gibi yapabilirsiniz. Ben Cerrahpaşa'ya gidiyorum, doktorum da bu konuda en iyilerinden olduğu söyleniyor.
Romotoloji bölümüne gidip, ücretli hasta olarak prof. Serdal Uğurlu'ya muayene olmak istediğinizi söylüyorsunuz, onlar size muayene tarihi veriyor. O tarihte gidip en son 110 tl idi, ücreti ödeyip muayene oluyorsunuz. Sizden istenecek olan tahlil vs. ücretsiz olarak hastanede yaptırıyorsunuz.
İlgilenebilecek bir doktora ihtiyacim var. Sevgiler