slm kızlar yıllarca hergün hasta olmaktan yorulmuştum. kimseye neyim olduğuna inandıramıyordum. eşim artık eve gelince bigünde hastayım deme diordu. hastaysan hastaneye gidelim diordu gidiyorum ama nafile bişeyin yok deniyordu.
2 tane preeklampsi ile sezeryan doğumum var. (1 tanede 7 haftalık düşüğüm var.)2. bebeğimi yeni doğum yapmıştım ve zor bi süreç geçirdim kadın doğum doktorum 2 çocuğun var sakın başka çocuk düşünme çok tehlikeli olacağını söyledi. bi kaç ay sonrada hiç adını bile duymadığım lupus teşhisi kondu. rahatsılıklarımın sebebi bulunmuştu.
doktor plaquenil başladı emzirdiğim için ama minicik bebeğin gözlerine ya zararı olur diye korktuğum için sütten kesip ilaca başladım. sizlere bi kaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim. ben küçük biyerde yaşıyorum ve 2 küçük çocukla romatolajiye başka bi şehre gidiyorum. o yüzden burda fizik tedaviye gittim bi kaç kez oda tahlil olarak sedim, hemotoloji, d vit bakıyor. lupusa başka değerlere bakması gerekmiyormu. romatolojiye gittiğimde bi sürü değere bakıyor. romatolojiye gidip o değerlere devamlı baktırmam gereklimi yoksa burdaki fizik tedavinin yaptığı tahliller yeterlimi