- 8 Eylül 2015
- 1.710
- 1.402
- 35
Canm tahlillerinin iyi çıkmasına çok sevindim,inşallah hep böyle gider tamamen iyileşmişsindir.Canım ben tahlillerimi ihmal etmiyorum ara ara yine yapıyorum. Hepsi iyi çok şükür. Benim trombositlerim genelde düşer. Bir tek ondan korkuyorum. Insallah o da normal seviyede devam etse diğerleri gayet iyi Allah ıma binlerce şükür. Ben önce bi yaşında bi koçun etini kavurma yapıp tek başıma üç öğün soğanla yedim. BaşkA da bir şey yemedim. Birde bununla sabah akşam eşşek sütü içtim. Tabi bulmak kolay olmadı dedemlere köye gittim iki ay orda kaldım. Eşimi yalnız bıraktım. Ama değdi. Allah bir daha ne o doktorlara ne de o ilaçlara muhtaç etmesin. Ve darısı hepinizin başına tabiki. Ama şunu da farkettim kullandığımız bu plaquenil ve deltacortiller kesinlikle hamile kalmamızı engelliyor. Ben Aralık ta ilaç bıraktım. Zaten iki ay eşimden uzak geçirdim. Mart da denedik ve Nisan da hamile kaldım. Ki ben ilaç kullanırken de korunma konusunda dikkatli biri değildim.
Canm bir koçu bir gndemi yedin üç öğün biraz daha açıklayıcı yazarmısın, bunu lokman hekim mi önerdi eşek sütü iç dyen kişi mi? Öncesi koc eti sonrada sabah aksam esek sutu bu kür iki ay mı devam ediyor yoksa süreklimi içmek gerekiyor? Doğrumu anlamışım canım , bnde bulabildiğimde sütü denemek isterim inşallah hepimiz bu hastalıktan tamamen kurtuluruz
Şimdilik plaquenil iciyorum insallah hamile kalmama engel olmaz keşke ana nükleerde düşseydi...aksine artmış
Rabbim isteyen herkese gönlünde ki hayırlı sağlıklı evlatları insallah göndersinhamilelerimizi de sağsalim bebislerine kavuştursun