- 8 Eylül 2015
- 1.710
- 1.402
- 35
Cok gecmis olsun canim evet okumustum onceden esek sutu kullandigini ,yasadklarin cok zor seylermis insallah bir daha ilac icmene gerek olmaz cnm...Canım daha önce yazmıştım. Ben çok ilaç kullandım. Cellcept ten mabthra ya kadar ağır ilaçlar. Kalça kemigimde çürüme oldu. Akciğer im de hava boşlukları oldu. Trombositim düşüyordu. Sonra eşimin işinden dolayi Şırnak Uludere ni n köyüne taşındık. Orda Lokman Hekim gibi bi adamın yanına gittik. Bana eşşek sütü icmemi tavsiye etti. Ben de eşşek sütü içmeye başladım sabah akşam. Ve kullandığım ilaçları zaten azaltmıştım. Kestim. Aralık ayından beri ilaç kullanmıyordum. Şimdi kısmet oldu allah a binlerce şükür hamile kaldım. Kadın doğum doktoru bana kan sulandirici iğne bir de coraspin kullandırtıyor. Tabi yanında folik asit ve d vitamini ilaç da kullanıyorum. Lupus la ilgili bi ilaç kullanmıyorum. Ki inşallah bir daha kullanmama gerek kalmaz.
Gebelikte igne kullanip kullanmadigini merk etmistm, bana da kadin dgum dktrlri gebe kalinca igne kullanman gerekli dyrlr smdi coraspin kullnyrm,sadece ramtlg bir dktr plaquenilde ic dedi biri icme kan sulandrci yeter dedi bnde ikilemde kaldim o yzdn sana da sormak istedim,bende brktm ilaclari ikinci gttgm doktorun dedigini dinliyorum ins kullanmam gerekmez
Cevabn icin tesekkur ederim bizi gelismelerdn haberdr et cnm bize de umut oluyorsn...
Ins hersey gonlunce olur saglikli sekilde yavruna kavusursun