- 5 Mart 2014
- 263
- 238
Ah canım benim ya çok üzüldüm. Igne olarak almasan olmaz mı progesteronu fitil ya da hap alsan Allah korusun ya. Ne zamana kadar alacaksın daha. Dualarımdasım canım bebegin annesi gibi azimli güclü durenecek canım. Verdigin emekleri cektigin acilari allahim bisa cevirmesin insallah sagsalim yavrun kucaginda olsun zamani gelince Allah korusun siziSlm canım pek giremedim son zamanlarmuz zor geçti malesef çok şükür şimdi iyiyiz ilk önce kanamam oldu hastanede falan yattım ama çok şükür iyi bunada şükür diyorum aslında arka arkaya başımıza olay geldi Progeston iğneyi her gün alıyorum hafta sonu devlet hastanesine gittik iğneyi sinire çok yakın vurmuş birde onunla uğraştık fizik tedavi oldum yürüyemedim iki hafta resmen ama bugün kendim kalkıyorum çok şükür ağrım falan azaldı tek tesellim sinire vurmamış olması yoksa Allah korusun bacağımı kyllanamayabilirmişim ama bebeğim iyi direniyor herşeye kuzum benim Rabbim sağ salim kucağıma almayı nasip etsin başka bir dileğim yok sizlerde dualarınızda unutmayın bebişimi ben her dakika dua ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip et diye şimdilik bu kadar inşallah daha güzel haberler veririm artık