Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize gecmis olsun Allah sifalar versin...
ilk bebegimi yedi aylikken karnımda kaybettim kalbi durdu sezeryan oldum sonradan anlaşıldı preeklampsi gecirmisim(31.07.2015), genetik test yaptiklarinda faktör v den heterezgt homozgt ve lupus antikoagulan pozitif çıktı, ramotologa yonlendirdiler orda daha detayli bakıldı sadece ana(anti nukleer antikor) da ++ 1/320 çıktı plaquenil ve coraspin başlatmıştı doktorum.
Bir sene sonunda tekrar bebegimin olmasını istedim korunmayi biraktim ilaçlarımida kullanmiyordm sadece coraspin iciyordum pozitiflikte düşmüştü.
Hamile kalmıştım cok mutluydum ama uzun sürmedi
hamileligim de kan sulandirici igne ve coraspin kullanmama ragmen bebegimin bu sefer kalbi atmadı 9 haftalik kurtaj olmak zorunda kaldim.(17 ekim 2016)
Ramotologa da tekrar gittim lupus antikor tekrr ++pozitife yukselmis
yine plaquenile başladım sizlere danismak istyrm benim gibi olupta saglikla bebegine kavusanlar varmı? Lutfen yazin moral olun bana umudumu kaybettim cok uzuluyorum korkuyorum
prof.bir ramotologa gdyrm hamilelikte plaquenil hapina icilir diyor ama kadin dogumcum izn vermemisti kan sulandirici igne ve coraspin veriyor kafam karıştı kullanmak daha mi iyi diye düşünür oldum, hamilelikte sizler neler yaptiniz sorunlar yasadiniz mi? Nasil bir yol izlemeliyim hic cocugm olmuycakmi....