Düzelecek hatta, gebelik baskılıyor SLE'yi doktorum da söylüyor ki gerçekten ben çok iyiydim gebelikte. tek sorunumuz şu pıhtı olayı onuda sabah akşam iğneler ile düzelteceğiz inşallah ve Rabbimize sığınacağız.. Burada bir bayanın yazdığını okumuştum (3 düşük,3 ölü doğum) 6 kayıptan sonra 2 çocuk dünyaya getirmiş belki sende görmüşsündür. Hatta o iki çocuğunu doğurduğunda da SLE olduğu bilinmiyormuş. Yani tedavisiz bile başarılabiliyor demekki biz şanslıyız en azından biliyoruz ve önlemini alabiliyoruz. Demek istediğim SLE'nin de kendi kendine düzeldiği dönemler oluyor.Bebeğin sana şans getirsin inşallah canım. Erken doğumdan da korkma çok var erken doğan evet çok zor süreçler geçiriyorlar onlar da fakat alnımızda ne yazıldıysa o sen ben ister miydik bebeklerimizi kaybedelim şimdi daha da değerini anlayacağız bazı şeylerin. Ben saçma sapan şeyleri kafaya takıyordum, ev temizliyordum kendimi iyi görüp yüklendim fakat şu bir gerçek kesinlikle ve kesinlikle dinlenerek ve pozitif olarak bebeklerimizi koruyabiliriz. Bu çok önemli.