evet canım senin mesajlarını çok okudum. Senin de bu acıyı yaşadığını biliyorum. Allah tesellilerini sağlıkla kucağımıza alacağımız bebeklerimiz ile versin inşallah bir gün seninle buradan biz de başka arkadaşlar için umut olalım. Hoş kimse acı yaşayıpta umut aramasa keşke
Ben 4 yıldır hastayım. Bekarken çıktı bu hastalık bende. Kansız kaldım hastaneye yatırdılar . Tedavi ettiler kortizon ile şuanda çok iyi değerlerim fakat pıhtılaşma durumu çok fazla. Ben pıhtılaşma için iğne ve aspirin kullanıyordum hamilelikte fakat bebeğin otopsi sonucu ve ölüm sebebi saptanamadı ve gelişimi son haftaya kadar çok iyiydi. 25 haftamız dolmuştu ve kaybettim. Son 4 gün hareketlerinde ciddi azalma vardı. Kalp atışları 120-200 arası gidip geliyordu stres halindeydi yani. 15. haftada perinatoloğa gitmiştim o zaman rahime giden damarlarda direnç ve çentik olduğunu söylemişti dr. Gelişme geriliği v.s. olabilir dedi. Fakat dediğim gibi son haftaya kadar hep haftası ile uyumluydu. Doktor çok iyi gittiğini söylüyordu hatta. Tahlillerim iyiydi. Tansiyonum normaldi preeklamsiden korkuyorduk ama onu bile yaşayamadan gitti yavrum. Bir daha yine aynısı olmasından korkuyorum. Yani damarların direnç göstermesi demek nedir neden olur bidaha mı aynısı olur,lupustan mı oluyor yoksa bu yaşta damar sertliği mi var da damarlar genişlemiyor. Cevapsız sorular işte bilemiyorum. Yarın burada çok övülen bir doktor var ona gideceğim. Bakalım ne diyecek. Abinin doktor olması çok iyi bu arada. O nasıl görüyor peki durumu ne düşünüyor. Bizim durumumuzda olup sağlıklı bebek sahibi olmak mümkün mü? Artık toparlanmam önüme bakmam lazım gözlerim kanlı dolaşıyorum hep ağlamaktan evde ,işte nerde olsam aklımdan çıkmıyor oğlum