Çok saol canım senin de başın sağolsun cok zor durum, açıkçası bütün yazılanları henüz okuyamadim okuycam, umudumu kaybetmemeye çalışıyorum ama bazen de cok yıprandığımı gucsuzlestigimi hissediyorum Rabbim hepimize yardım etsin ins.
Ramotolog doktorum sadece ana testim pozitif cktigi icin henüz lupus hastasının demiyor, hatta universiteye de gttm arastirilsin diye orda da muyane ettiler lupus demediler ama lupus antikor pozitif.. Doktorum seni ne zaman etkiliycek hastalik olusucak belli olmz dyr bu nasil birşey cok karışık sizin hangi tahlillernz de pozitiflk çıkmıştı? Tam tani koyuldumu size? En son dün gittim doktora lupus antikor yine yüksek olunca ilac baslatti yine de hamilelik icin korunma dedi izin verdi.
Ramotolog bebeklerini bu sebepten kaybetms olamazsn dyr patolojide de bakildi bebeklerim sagliklydi neden byle oluyor of icim yaniyor anne olmak istiyorum artik Rabbim isteyen herkese nasip etsin anneligi...
Bende ikinci hamileligmde hibor 3500, folbiol, coraspin100 kullandim ama yine de bebegim benimle olmadi
acaba bu plaquenil i icsek hamilelikte bebegimiz de birsey olurmu ki kafama cok takiliyor
(cvplarin yardimlarin icin cok tesekkurler canim)