bende ankaraya kontrole geldim idrarda protein çıktı oysa vanda daha yeni tahlil yaptırmıştım hiç öyle bir şey yoktu mutsuzum umutlarımı yitirdim biz hiç normal insanlar gibi yaşıyamıyaçagız allahım neydi günahım şarkısını söylüyorum neyse buda geçer hepinizi kocaman öpüyorum slede bu kadar hızlı hasta olarak kendimi kutluyorum
bende ankaraya kontrole geldim idrarda protein çıktı oysa vanda daha yeni tahlil yaptırmıştım hiç öyle bir şey yoktu mutsuzum umutlarımı yitirdim biz hiç normal insanlar gibi yaşıyamıyaçagız allahım neydi günahım şarkısını söylüyorum neyse buda geçer hepinizi kocaman öpüyorum slede bu kadar hızlı hasta olarak kendimi kutluyorum
ben 1993 yılında rahatsızlandım.ilk tedaviye ankara ssk hastanesinde oldum.daha sonra akdeniz üniv.de tedavimi devam ettiriyorum.benim de idrarımda yüklü miktarda protein var.quancyl,cell cept,prednol,calde vita,ator,dostinex,zefix kullanıyorum.2 ayda bir kontrole gidiyorum ama tahlillerim hala kötü.sizin de yazdığınız gibi moral çok önemli.hep gülmek lazım ama olmuyor hayat beraberinde bazen olumsuzlukları da getiriyor.
yıldızca aramıza hoşgeldin:) sanada çok geçmiş olsun....
kızlar benim bu aralarda eklemlerimde özellikle dizlerimde çok ağrılarım oluyo sizlerde de varmı bu sorun???bide ayak bileklerimde şişmeler meydana geliyor?
arkadaşlar ilk yazdığım yazıda olduğu gibi ben 15 yıldır sle ile mücadele ediyorum.doktorlar bu hastalığın tedavisinin ömür boyu devam edeceğini hep söyler dururlar.en son yaklaşık 2 sene kadar önce antalya'da özel bir hastanede bir doktor benim için iyileştirse iyileştirse cerrahpaşa'daki şöhret bey iyileştirir dedi.biz de bunun üzerine eşimle şöhret bey'den bir randevu alarak istanbul'a gittik.şöhret beyin muayenehanesine gittik.yanımızda da tüm tahlil sonuçları ve raporlarımızı da götürdük.şöhret bey sanırım ya çinli ya da türkistanlı.türk vatandaşlığına geçmiş.kendisi akapunktur ve bal arılarının yardımıyla(bal arılarının iğneleriyle vücudun çalışmayan noktalarını çalıştırmak düşüncesinde olduğunu söyledi) %80 iyileştirebileceğini söyledi.tabi bu arada türkistan sınırından getirilecek bitkilerle bir de karışım yapacağını söyledi.tedavinin maliyeti biraz yüksek çıkınca ve de kafamız karışınca düşünmedik.insan çaresiz kalınca çareyi bazen farklı yerlerde arayabiliyor.
arkadaşlar merhaba,
aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz. bir hatırlatmada bulunmak için yazıyorum. son zamanlarda sıklıkla kullanılan bir yöntem olduğu için belki aranızda düşünen vardır diye uyarmak istedim. lazer epilasyon lupuslu hastalara yasak. aklınızda bulunsun.
sağlıklı günler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?