yaşamak bazan öyle zor ki,hele bizler için en zor.gerçi ben sle ile yaşamayı öğrendim,ailemle çok güzel,işimle çok hareketli bir hayatım var.hastalığımın henüz adı konmadan 8 ay boyunca çok çektim.çok acılar çektim,hiç kalkamadan hayatın sonuna geldiğimi sandım,şükür ki ank numune hastanesinde teşhisim kondu ve hayata dört elle sarıldım.yaşamak çok güzel,sle ile olsada.bugün yine ağrılarım var,ama yine de işimdeyim.çünkü çalıştıkça unutuyor,unuttukça iyi oluyorum.ve geçmişte nasıl sedef hastalığını yendiysem bunuda birgün yeneceğiz.
tşklr böle bi uyarıda bulunduğun için dikkat etmemiz gereken durumlardan biri daha çıktı demek
neden acaba sakıncalı ilk duydum böle bişiyi..
lupuslu hasta aynı zamanda ms olabilirmi acaba msde bağışıklılık sistemiyle ilgili bir durum az çalışmasıyla ilgili
benim ayaklarım ve el bileklerim çok ağrıyor sizlerdede varmı hangi pomadı kullanıyorsunuz sevgilerimle
selam arkadaşlar hepinize geçmiş olsun benim ara ara trombositlerim oynuyor bazen düşüyor kortizonum biraz artınca düzeliyor sizlerde de böyle sorunları olan varmı varsa ne yapıyorsunuz şimdiden teşekkürler
benim ayaklarım ve el bileklerim çok ağrıyor sizlerdede varmı hangi pomadı kullanıyorsunuz sevgilerimle
sayın eftelya65
öncelikle geçmiş olsun,biliyormusun bütün ağrılar içten gelebilecek bir avuç neşeyle geçiyor.evet belki laf olsun diye söyledim diye düşüneceksin,ama inan herşeyin ilacı,özellikle sle nin ilacı insanın huzurlu ve mutlu olması.ben ağrım olunca sadece kendimi mutlu edecek şeylere yöneliyor,sıkıntıdan uzaklaşıyorum.inanınki geçiyor.pomat sa hiç kullanmadım,dayanılmayacak ağrılarımda ağrı kesici tablet kullanıyorum.ama bunu doktoruna sorman en iyisi.neşeyle kal...a.s.
slm fözge sanada geçmiş olsun benimde trombositlerim düşüyodu cuansl denilen ilaçtan dolayı sen kullanıyomusun bana drum ondan dolayı oldugunu söyledi ve onu kesti şimdilik iyiyim
a.s
sayın royall
evet hastalığımız kolay bir hastalık değil ama bizi üzmesine hele birde yenmesine asla izin vermeyelim.ne güzel evlisin hele bir de çocuğun varsa işte en güzeli bu,daha ne olsun!ve en önemlisi yaşıyoruz!ilaçlarımızı içer içer çekilmez ağrılarımızı dindirip inadına neşeyle yaşayalım.herşeye rağmen yaşamak çoooooooooooooook güzel.
lupine aramıza hoşgeldin(gerçi benimki lupus değil romatoit artrit-kardeş hastalıklar:)...gönül isterdi ki daha güzel vesilelerle tanışsaydık ama sıkıntıları paylaşmak da güzel...allah herkese şifalar versin:teselli:Merhaba Arkadaşlar,
burayı bulduğuma öyle mutlu oldumki.
Ben Antalyadan yazıyorum. 31 yaşındayım. Teşhisim konalı 3 hafta oluyor.
Kafam öyle karışıkki. Hayatım yılbaşından bu yana hızla değişti. 360 derece diyebilirim. Sadece hayatım değil, görüntüm de değişti... Ön hikayem sizlerinkine benziyor. Onlarıda anlatırım tabiiki. Öncelikle tanışmak istiyorum.
Bilgi paylaşımı bana iyi gelecek sanırım. Çevremdeki insanlara hastalığımı anlatmaktan usandım. Kolay anlayamıyorlar... motor gibi aynı hikayeleri baştan baştan anlatıyorum. Geçer merak etme diyolar. Ama geçmeyecekmiş. Sistemik çünkü. Siz daha iyi bilirsiniz...
Bu hastalıkla uzun yıllardan beri savaşanlarla konuşma ihtiyacım var.
Hepiniz sağlıkla kalın
Selamlar
Lupine