Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim royal ve vendita sağolun
size çok geçmiş olsun diyorum.Moralinizi sakın bozmayın.Benimde romatizmal rahatsızlığım var.Romatizma diye her zaman duyrdım ama bu biraz farklı.Bende ilk duyduğum zaman çok ağladım neden ben neden diye kabullenemedim.Her gün 24 tane ilaç içiyorum sürekli ankaraya gidip geliyorum.Sizin rahatsızlığınızdan olanlarla orda karşılaşıyorum.Ben benden kötü durumda olanları görünce durumum için Allaha şükrettim.Bende çok zor günler geçiriyorum sürekli ağlıyordum fakat düşündümki ağlayarak bu hastalığı yenmem mümkün değil.Kendimi oyalaycak,sevdiğim işleri yapmaya başladım,sevdiğim arkadaşlarımla moral buldum.Size önerim hastalığınızın olduğunu bilin fakat ona zayıf olduğunuzu göstermeyin.Göstermeyınki hastalıkla baş edebilesiniz.Size bol sağlıklı,huzurlu günler diliyorum.Kendinizi çok sevin ve neden,niçin lerle zamanınızı geçirmeyin.
bera berrak, senin hastaliginin adi ne? Belki benimkiyle aynidir.
ben doktoruma sordum depresyon kaynaklımı diye hayır dedi sadece hastalığı tetikleyebilir dedi gerçi bir arkadaşımda eklem romatizması var iltihaplı onun doktoruda ona 400 tane nedeni var demiş işte sonuçta bi hastalık olacak bize gelende romatizma oldu ama bugun daha iyiyim birgünüm diğerine uymuyo biraz duygularım dengesizleşti ama normal heralde insan ne yapacağını ne düşüneceğini şaşırıyo bazen ama gerçekten sizlerle dertleşmek beni rahatlatıyo zaten doktoruma bi foruma üye olduğumu söylediğimde çok iyi dedi kesinlikle devam ettir dedi bende ettiriyorum zaten hastalığımı anlayan kimse yok doğru düzgün anlıyosun ama tam açıklayamıyosun romatizma dediğinde aman onda ne var herkeste var zaten diyolar bu yüzden bende anlatmıyorum hepimize geçmiş olsun ... hayat herşeye rağmen yaşamaya değer...
EArkadaş benim hastalığım Romatoit Artrit(RA)...eski mesajlarına baktım senin de öyleymiş...çok geçmiş olsun ama kendimle aynı dertten muzdarip biriyle karşılaştığıma çok memnun oldum:teselli:şimdiye kadar lupuslu arkadaşlarla dertleşiyorduk,inşaallah bundan sonra seninle de birbirimize moral veririza.s.
Evet arkadasim maalesef bende bu hastaliktan muzdaribim. Umarim bundan sonra dertlesiriz. Olmazsa bizde baska baslik acalim.Cok gecmis olsun canim. Goruselim bundan sonra.