- 6 Şubat 2008
- 123
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş geldin aramıza
ben bu hastalıkla 11 yıldır arkadaşım,ben başta çok çektiğim için sle olduğumu öğrendiğimde havalara uçtum.çünkü ben kendimi kanser sanıyor ve ölümüm bekleniyordu ki birden hayata geri döndüm.çünkü süper bir doktorum vardı.bugün yaşıyorum,ayakta durabiliyorum ya bu bana yetiyor.sevgi ve sağlıkla kal...yerimseniben
bugün 14 şubat sevgililer günü,herkesin günü güzel,hayatı mutlulukla geçsin.a.s.
Merhaba Arkadaşlar,
burayı bulduğuma öyle mutlu oldumki.
Ben Antalyadan yazıyorum. 31 yaşındayım. Teşhisim konalı 3 hafta oluyor.
Kafam öyle karışıkki. Hayatım yılbaşından bu yana hızla değişti. 360 derece diyebilirim. Sadece hayatım değil, görüntüm de değişti... Ön hikayem sizlerinkine benziyor. Onlarıda anlatırım tabiiki. Öncelikle tanışmak istiyorum.
Bilgi paylaşımı bana iyi gelecek sanırım. Çevremdeki insanlara hastalığımı anlatmaktan usandım. Kolay anlayamıyorlar... motor gibi aynı hikayeleri baştan baştan anlatıyorum. Geçer merak etme diyolar. Ama geçmeyecekmiş. Sistemik çünkü. Siz daha iyi bilirsiniz...
Bu hastalıkla uzun yıllardan beri savaşanlarla konuşma ihtiyacım var.
Hepiniz sağlıkla kalın
Selamlar
Lupine
lupine merhaba geçmiş olsun umarım birgün bu hastalığın tedavisi mümkün olur ve bize sağlığımıza kavuşuruz şuan en kötü hastaşıklara bile çare bulunurken ben emnim bunada bir çare yakında bulunacaktır. senin çocuğun varmı merak ettim
bugün yine işimin başındayım ama ağrılarım var.aslında ağrılarımdan evden çıkacak halim yoktu ama çalışmakla herşeyi unutuyorum.bu ağrıları ne ağrı kesici ne başka birşey geçirmiyor,allah bize dayanma gücü versin,hepimize bir an önce sağlık versin.sevgiyle kalın...
merhaba bende lupus hastasıyım acaba hamilelik için doktorunuz ne önerdi hangi ilacı yada hangi tedaviyi tavsiye ettiş lütfen bana bilgiveriniz şimdiden teşekkürler
sevgili justwait bende sle hastasıyım bunu eylülde öğrendim sizin internette bulursunuz dediğiniz deneyi okudum ancak timus ekstresi nasıl yapılıyor bilmiyorum bana ANA yı nasıl negatife çevirdiğinizi yazabilirmisiniz bence her yöntem denemeye değer lütfen bana ulaşın şimdiden teşekkürler mail adresim
Antalyalı arkadaşlar sizler Antalya tıptan memnunmusunuz yoksa sadece benmi bu konuda sıkıntı yapıyorum. 2,5 yıldır hastalığım sürekli ilerledi gerçi herkesin bünyesi farklı tedaviside tabi. Allahım hepimize acil şifalar versin. Bende artık kabullendim sayılır, ağrılar şişlikler oluyor ama onunla yaşamayı öğreniyorum artık.
Antalyalı arkadaşlar sizler Antalya tıptan memnunmusunuz yoksa sadece benmi bu konuda sıkıntı yapıyorum. 2,5 yıldır hastalığım sürekli ilerledi gerçi herkesin bünyesi farklı tedaviside tabi. Allahım hepimize acil şifalar versin. Bende artık kabullendim sayılır, ağrılar şişlikler oluyor ama onunla yaşamayı öğreniyorum artık.