O
Obstinate
Ziyaretçi
merhaba..sizleri gördüğüme çok sevindim..önceleri takmıyordum ama şimdilerde otururup hırsımdan ağlayacak duruma geldim..kızamık çıkarmış çocuklar gibiyim..insanlar sorup duruyor..anlatıyorum anlamıyorlar..yakınlık samimiyet olmadan merhaba demeden soranlar bile var..acıyarak bakıp ayyy noldu yüzüne diyorlar ve ben sinir oluyorum..burnumda yanaklarımda büyük kırmızı lekeler var..şu aralar çok arttı..bazen gidip kortizon iğnesi yaptırıyorum..quensilide uzun süre kullanıp 1-2 ay ara veriyorum..sanırım gözümede yansıdı..ak kısmında sarı lekeler oluştu..napıcam bilemiyorum..ist da hastane çok.ama randevu alınıyor sabah 5 te sıraaya giriliyor..o kadar zahmetliki..varsa gittiğiniz dr.ların özel muayenerinin tel.larını bana yollarmsnız..
takmamaya çalışıyorum ama olmuyor..ayıp diyorum.sadece güzellik sorunu yapıp kafana takıyosun..lösemili çocuklar var.onlar ne yapsın diyorum..dinlemiyor içim.en çok aileme üzülüyorum..ne zaman yaralarım alevlense annem yüzüme endişeyle bakıyor.'yine içine atıyor bize anlatmıyor ama çok takıyor' diye düşündüğünü okuyorum yüzünden..napıcağımı bilemiyorum..yardım edin..
mrhb zeynepayça
benim yüzümde öyle lekeler olmadı kırmızı kırmızı ama siyah lekeler var onlarda güneşten oluyormuş. inan bende senin durumundaydım benim yüzümdeki lekeler bıyık kısmında ve burnumda var ve çoğu kişi alay etti (bıyık gibi gözüküyo diye)..önceleri çok taktım, bisüre dişarı çıkmadım, iice içime kapandım, hırsımdan çok aylayıp başımı duvarlara vurdum, baktım ki; ailem beni öyle yalnız, düşünür, kendi halinde görünce onlarda üzülüyordu böyle olmayacağını anladım hastalığımı yenebilirim dedim kendi kendime ve kafama takmamaya karar verdim. kafama taktıkça hastalık ilerliyor ben daha kötü oluyordum.şimdi çok şükür çok iiyim burda yazılanları okuyunca benim hiç bişeyim yyok diyorum benim hastalığım burdaki bazı arkadaşlarınkine göre çok hafif benim alevlenmeler çok az oluyor bazen karın ağrısı çekiyorum ama kısa sürüyor.
sende herkesi ve herşeyi boşver moralini yüksek tut denildiği gibi moral çok çok önemli kendini ii hissettikçe ii olursun.
ne kadar hastalığı düşünsen o kadar rahatsız olup hastalığa yenik düşersin
ben artık hiç düşünmüyorum kafama takmıyorum benimle olduğunu unutmuyorum tabi, onu bi arkadaş olarak görüyorum, her an benimle beraber olan, yalnıızlığımı paylaştığım biri var...
Allah hepimizi sağlığımıza kavuştursun
hep mutlu kalın...:1hug: