merhaba bende cumhuriyet üniv mezunuyum bu arada :) aslında bende ımuran kullanıyordum ama iki ay önce doktorum ilacı deiştirdi celcepte başladım .bu ayın 28 inde gidicem doktora inş güzel haberler verir dualarınızı esirgemeyin ,bide gittiğin kadın doğum uzmanı kim tavsiye edebileceğin doktor varmı ? aslında hepsi bahane allahın dediği olur rabbim yardım eder inş cümlemize çok teşekkür ediyorum bebeğinede sanada rabbim sağlıklı ömürler versin .görüşmek üzere..
canım ben istanbulda yaşıyorum eğer istanbula gelmek istersen drumun adı hilal bayram kaynarca medicine hastanesinde görev yapıyor.
ben hamile kalmadan önce romatoloji drumla görüştüm onunda onayını alarak karar verdik sonrazaten sık sık kontrole çağırıyolar
bu arada sen hangi bölümden mezunsun cumhuriyet ünide
merhaba arkadaşlar bnde 3 yıldır SLE hastasıyım 6 aydır böbrek tutulumı vr 6 aydır kortizon ve celcept kullanıyorum haliyle bende çok kilo aldım. Ama idrarda protein değerleri düşmediği için endoxan kullanmaya başladım ilk kürü alalı 4 gün oluyor fakat bende bulantı yapmadı merak ettiğim şey saç dökülmesi yapıyormu. Sonuç kemoterapi ilaco olduğu için çok korkuyorum kel kalırmıyım diye lütfen bilginiz varsa bana söyleyin
arkadaşlar
kortizon olmadan sadece plaquenil kullanan var mı aranızda.(saç dökülmesi yapıyor mu plaquenil?)
tesekkurler
Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize acil şifalar dilerim. Bende de SLE hastalığından şüpheleniyorlar, sonuçlarım pazartesi günü belli olacak. Bir aydır eve hapsoldum. En son Trakya tıp fakültesine gittim. Düne kadar hiçbir şey bulamadılar,benim ısrarım sonucu başka tahliller yaptılar. Birçok doktora gittim. En son gittiği tanığımız bir dahiliyeci SLE hastalığında şüphelendi ve bana Vedat Hamuryudan ve İzzet Fresko nun isimleri verildi. İnternette araştırma yaparken Vedat beyin çok ters biri olduğu yazıyor. Bu ara çok stresli ve üzgünüm . Ters bir sözü gerginliği kaldıramayacak haldeyim. Sizler hangi doktoru önerirsiniz. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum. Hepimize geçmiş olsun. Sevgilerimle...
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Sorulara cevap vermez , sert dedikleri için kararsız kalmıştım.O zaman Vedat Beyin muayenehanesinden randevumu alacağım. Tetkikler elimde var ancak, illa kendisinin istediği bir yerde yeniletiyor mu? Teşekkürler[
bılmıyorum canım ıstemeyebılır belkı ıstesede yaptırısın cerrahpaşada sonuçların temıs olsunda önemlı olan o negıbı şıkayetlerın var bende lupus yok başka bı romatızma çesıdı bendekı lupusuda arştırdı bende ama çok şukur cıkmadı
İlgin için çok teşekkür ederim Açelya. Öncelikle bana hala teşhis konulamadı test sonuçlarım pazartesi günü belli olacak. SLE ya da romataid artirid olabilirsin dediler. Önce sırt ağrısıyla başladı, sonra ayak bileklerimde şişme, kızarıklık ve ağrı. Daha sonra diz altı ve üst bölgelerde nodül. Sabahları uyandığımda bacaklarımda tutulmalar oluyor. Çok endişeliyim. Zaman kaybettiğim için üzülüyorum. Vedat Beyden ya da İzzet Fresko dan randevu alacağım. İnşallah geç bir tarihe vermezler. Yorumlarınız için ayrıca teşekürler...
Açelya cım size özelden birkaç soru sormak istedim ama sanırım site de yeni olduğum için size özelden msj yollayamıyorum