Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar arkadaşlar,
Psöriyatik artrit (sedef artrit) teşhisi kondu. İki gün sonra başka bir doktora tekrar gideceğim. Bu hastalığı olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.Verilen ilaçlar ; Metoart iğne, folbiol tablet, D vitamini ve deltacortril Sevgilerimle...
slm arkadaşlar 6 ay önce akciğer tutulumu oldum ciğerlerde sıvı ve yapışıklık oldu yüksek doz kortizon kullanmama rağmen geçmedi şimdi ankarada vats yöntemi yapan iyi bir dr arıyorum.akiğer zarındaki sıvıyı boşaltıp yapışıklıkları açacak ve plevrayı yapıştırcak işte böyle bi teknik uygulanacak.akciğer tutulumu yaşayan arkadaşlar siz nasıl atlattınız.bu yöntemi yaptıran arkadaşlar dr ismi yazarmısınız.nasıl yapılıyo,zormu,sonrasında tedaviden memnun kaldınızmı .herkese geçmiş olsun
merhaba arkadaşlar,
yaa dün akşamdan beri sağ elimin parmakları acayip şekilde şişti ne yapsam geçmiyor suya tutuyorum,masaj yapıyorum bana mısın demiyor ne yapmam lazım ağrım var zonkluyor şuan zor kullanıyorum nolur bana bilgi verin((((((((((((
MERHABA BEN 3 SENEDİR LUPUS HASTASIYIM 3 SENE ÖNCE DOĞUMDAN SONRA HASTALIĞIN ÇIKTI GEBELİK ZEHİRLENMESİ OLDU. BEBEĞİMİ ACİL SEZERYANLE ALDILAR 2 SAAT KÜVEZDE YAŞAYIP ÖLMÜŞ.PREDNOL KULLANDIM PLAqUENİL KULLANDIM PREDNOLÜ PAS YAPTIKTAN SONRA AYAKLARIMDA Bİ AĞRI OLDU NEKROZ OLMŞUM BACAĞIMDAN KEMİK ALIP KOYDULAR ŞU AN İYİYİM CELCEPT KULLANDIM KULLANIRKEN ZONA GEÇİRDİM HASTALIĞIM 2 SENEDİR REMİSYONDA OLDUĞU İÇİN GEBELİK İZİN VERMİŞLERDİ IMURAN BAŞLADILAR 2 AYDIRKİ IMURAN KULLANIYORDUM FAKAT PROTEİN KAÇAĞI 1073 ÇIKTIĞI İÇİN GERİ CELCEPTE DÖNÜŞ YAPILDI VE GEBELİK İÇİN UMUDUM KALMADI BANA SLELİ HAMİLELER BİLGİ VERİRLER Mİ ACABA
ablalarım merhaba ben 15 yaşındayım.
6 7 ay önce bi doktora gitmiştim. Ozaman ana diye bi test yapıldı pozitif ++ çıktı raporda benekli yazıyordu. Doktoru 6 ay sonra tekrarlarız dedi geçen günde tekrarladı şimdi gene pozitif +++ benekli gene bide ince benekli yazılmış rapora.
Bide bende aşırı kansızlık var ve demir eksikliğide çıktı.
2 haftadır çok saçım dökülüyor. Gözümde ağrılar oldu göz doktoruna götürdüler beni göz kuruluğu çıktı doktor başka bir şey yok gözlerin iyi dedi. Ama böyle gezen ağrı oldu bi o gözüme bi bu gözüme geçti.
Başımda şiddetli ağrı oluyor ve ara ara kalbimde ağrıyor. Bir ay önce ağzımın içindede yara çıkmıştı kayboldu. Eklemlerimde falan ağrı olmuyor sadece midemin yan kısımları bazen çok ağrıyor.
Bende lupus olabilir mi ? (antidsdna negatif bide panca canca baktı doktor onlarda negatif)
bu hastalığa yakalanan ablalarım sizdede belirtiler böylemi başladı ki?