- 26 Mart 2008
- 310
- 2
- 37
Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın. Moralini hiç bozma. Doktorunun dediklerini uygula. Coraspirini içmeye başla hamile kalınca kan sulandırıcı iğne kullanırsın. Bende sordum iğneyi hem kadın doğuma hem ramot. doktoruma hiç bir yan etkisi zararı yok dediler.Bebeğe kan akışı sağlıklı olsun garantiye alalım dediler. Benim lupusla ilgili ana dna negatifti ve antüogülan testimde (kan pıhtılaşması) normal değerler içindeydi. Buna rağmen önlem olarak başladılar.Bakalım iğneyi olmak her akşam zor olsada, bebeğim için herşeye değer. Sen doktorundan antiogülan testinide iste, hemen sonuçlanmayan bir test ve randevuyu hemen vermiyolar yoğunlıktan belkide, benim öyle olmuştu. 1 ay sonraya randevu verdiler, kan verdim sonucumda 1 ay sonra gibi çıkmıştı . Ben gebelik düşünüyorum dediğimde bana hemen yaptılar bu testi. Sende iste yapsınlar. Ben bursa tıp fakültesine gidiyorum. Bu gün inşallah bebeğimi görücem, kontrolüm var. Bana dua edin arkadaşlar, bebeğimi sağlıklı göreyim inşallah.Pazartesiye görüşürüz artık. Kendinize iyi bakın
;
canım benım dualarımız senınle inşallah babegını görursun allah sagsaglım kucagınada almayı nasıp eylesın bu antılıogan testını romotoloğumamı yoksa kadın dogumcumamı söylemem gerekıyo ben su anda oğluma dogum yaptıgım doktoruma gıdıyorum özel hastane oldugu ıcın artık oraya gıtmeyı dusunmuyorum bende tıp fakultesıne gıdıcem artık hem daha güzel araştırıyolar bide malum boyle bı hastalık olunca daha temkınlı olup sıkı takıbe alıyolarmıs risklı gebelıkler bolumu varmıs sanırım orda arastırdıgım kadarıyla bızım gıbı hastalıgı olanlar rısklı gebelıkler bölumune gıdıyomus herşeyın hayırlısı canım