hangi fakülte hastanesine gidiyorsun.ben kocaeliye gidiyodum.ordaki doktorlarda çok psikolojimi bozdu benim.bu yüzden bi süredir gitmiyorum.ama sürekli tahlillerimi tekrarlıyorum.kendimi zaten doktorlardanda iyi tanıyorum.bu zamana kadarda öyle oldu.tabi elimiz mecbur gidicem.iyi bide kadın doğumcu bulman daha önemli sürekli moral vericek bi doktor çok önemli.herşey dilediğin gibi olsun inşallah.bende 2.bebeğimi düşnüyorum bakalım hayırlısı.
bursa tıp fakültesine gidiyorum. biz kendimizin doktoru oluyoruz bazen:))) bu hastalık bize bunu öğretti. Bu gün kontrolden geldim az önce. Bebeğimi gördüm ve kalp atışını dinledim. çok güzeldi. Allahım sana şükürler olsun. Kızlar çok fazla düşünmeyin bence. Hastalığınız aktif değilken, bebek düşünüyorsanız hiç zaman kaybetmeyin bence. Ben aktif değilken kaldım çok şükür. Kan testlerimde yapıldı hepsi çok güzel. Lupus atiloganı falan bide ana-dna negatif çıktı hepsi. çok mutluyum. Darısı hepinizin başına . İnşallah hep böyle devam eder. Dualarınız benimle olsun.