hangi fakülte hastanesine gidiyorsun.ben kocaeliye gidiyodum.ordaki doktorlarda çok psikolojimi bozdu benim.bu yüzden bi süredir gitmiyorum.ama sürekli tahlillerimi tekrarlıyorum.kendimi zaten doktorlardanda iyi tanıyorum.bu zamana kadarda öyle oldu.tabi elimiz mecbur gidicem.iyi bide kadın doğumcu bulman daha önemli sürekli moral vericek bi doktor çok önemli.herşey dilediğin gibi olsun inşallah.bende 2.bebeğimi düşnüyorum bakalım hayırlısı.
bursa tıp fakültesine gidiyorum. biz kendimizin doktoru oluyoruz bazen:))) bu hastalık bize bunu öğretti. Bu gün kontrolden geldim az önce. Bebeğimi gördüm ve kalp atışını dinledim. çok güzeldi. Allahım sana şükürler olsun. Kızlar çok fazla düşünmeyin bence. Hastalığınız aktif değilken, bebek düşünüyorsanız hiç zaman kaybetmeyin bence. Ben aktif değilken kaldım çok şükür. Kan testlerimde yapıldı hepsi çok güzel. Lupus atiloganı falan bide ana-dna negatif çıktı hepsi. çok mutluyum. Darısı hepinizin başına . İnşallah hep böyle devam eder. Dualarınız benimle olsun.
bursa tıp fakültesine gidiyorum. biz kendimizin doktoru oluyoruz bazen:))) bu hastalık bize bunu öğretti. Bu gün kontrolden geldim az önce. Bebeğimi gördüm ve kalp atışını dinledim. çok güzeldi. Allahım sana şükürler olsun. Kızlar çok fazla düşünmeyin bence. Hastalığınız aktif değilken, bebek düşünüyorsanız hiç zaman kaybetmeyin bence. Ben aktif değilken kaldım çok şükür. Kan testlerimde yapıldı hepsi çok güzel. Lupus atiloganı falan bide ana-dna negatif çıktı hepsi. çok mutluyum. Darısı hepinizin başına . İnşallah hep böyle devam eder. Dualarınız benimle olsun.
sanada çok geçmiş olsun.bende senin gibi çok erken tanıştım bu hastalıkla.nerdeyse bi bütün oldum sle ile.19 yaşındayım ve 4 yıldır SLE ile savaşıyorum. Bunun ne demek olduğunu yaşayan iyi bilir, tüm SLE hastalarına Allah'tan sağlık diliyorum. Allah yardımcımız olsun.. İzmir Ege Üniversitesinde tedavi görüyordum, Isparta'da üniversite kazanınca burada devam etmek zorunda kaldım tedavime. Şimdilik her şey yolunda görünüyor ama ayaklarımda yaralar hala var. Ve canım yanıyor. ve dediğiniz gibi bu hastalık bana şükretmeyi ve kendimin doktoru olmayı öğretti. Ve en kötüsü sigara kullanıyorum. Sanırım bu beni olumsuz etkiliyor...
merhabalar ben yazmak yerine daha çok takip ediyorum sizi burada çok güzel arkadaşlıklar var ben sjögren sendromu hastasıyım kasım ayında bi düşük yaşadım 4 haftalıktı doktor kimyasal gebelık dedı ocak ayında tekrar hamıle kaldım fakat beta hcglerım çok yavaş arttı doktor dış gebelık olabılır bunun tanısı için kürtaj olaman lazım dedı 6 haftalıkken kürtaj oldum dış gebelık degılmıs normal bı gebelıkmıs ana pozıtıf bende doktor buna bagladı ana pozıtıflıgı yuzunden bu sekılde yasayabılırsın dedı o yuzden kan sulandırıcı coraspin diye bir hap verdı hamıle kalıncada iğneye baslayacakmısım ana pozitiflıgı nedenıyle hamileliğinde iğne vurulan varmı aranızda rabbım inşallah bırdaha bu sekılde yaşatmaz hamıle kalırsam inşallah busefer saglıklı sıhhatlı bır sekılde kucagıma alırım bebeğımı bır oğlum var oğlumun bır kardesı olmasını ikincı kez anne olmayı okadar çok istıyorumkı rabbım isteyen herkese saglıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar versın
merhaba açelya daha öncede konuşmuştuk sanırım seninle.öncelikle geçmiş olsun tekrardan.ana bende de pozitif.
ama sanırım senin problemin kan pıhtılaşması.çünkü coraspin ve hamile kaldığında hergün vurulacağın iğne kan sulan
dırma amaçlı.düşüklerde bu yüzden oluyo.damarlardan sağlıklı kan akışı olmayınca bebek beslenemiyo büyüyemiyo.
ama dermansız bir dert değil çok şükür.kan sulandırıcı ilaçlarla çözülebilir.benim böyle bi sorunum olmamasına rağmen
hamileliğimde hergün bebek aspirini içiyordum.inşallah bebeğine kavuşursun.hamile kalabiliyorsun ne güzel.bundan sonra
iyi bi tedaviyle sağlıklı bebişin olsun inşallah.benimde tabi:)
evet canım daha öncede konuşmustuk senınle benim tek kafama takılan doktor bana kan pıhtılaşması testını yapmadı ana pozıtıf oldugu için buna gerek yok dedı bıde aynı senınde söyledğin gibi sağlıklı kan akışı olmayınca bebek beslenemıyo dedı herseyın hayırlısı dıyorum inşallah sende hayırlısıyla hamiş kalıp bebeğıne kavusursun canım
dediğim gibi benimde pozitif ama pıhtılaşma sorunum yok.lupus antiliogan testi var.yazılışı yanlış olabilir.bu testi
yapmışlardı bana bu negatifti.o yüzden iğne falan vurulmadım.
bende bugün kadın doğum a gidiyorum.2 aydır adetlerim çok yoğun oluyo.sen coraspin içince adet kanamalarını etkiliyomu
ben bebek aspirini içiyorum acba ondanmı?bide genel kontrol olayım dedim.bakalım hayırlısı
canım ben coraspine daha başlamadım kürtaj olduğum için doktor ıkı ay korunmalı ilişki dedı 1 ay sonra başlıcam coraspine hamile kalır kalmazda iğneye başlıcam
bende dün kadın doğuma gittim.adetlerim çok yoğundu diye.bide 4 aydır korunmuyorduk.olmadı bu normaldir heralde.
ama rahimde kalınmaşma varmış.15 günlük bi ilaç verdi ama doktoruma sorucam çünkü biz her ilacı kullanamıyoruz.
yada kürtaj dedi.parçamı ne alıcaklarmış.büyük ihtimal polip dedi.durduk yere kürtaj çıktı başıma.
üzülme canım inşallah kürtaja gerek kalmadan ilaçla halledılır kürtaj olsanda korkma uyuyunca bişey anlamıyosun uyumasanda anlamıyosun gerçı uyusturdukları ıcın annemdende polip alınmıstı uyusturdukları için bişey anlamadım dedı allah hakkında herşeyin hayırlısını versın canım öpüyorum seni
sağolasın canım iyi dileklerin için.diyelimki kürtaj oldum.kürtajdan sonra illaki 2ay falan korunmakmı gerekiyor?
rabbim hakkımızdaki hayırlısını versin.herşeyin vakti zamanı var demekki.zaten yaşımızda geçmiş değil.inşallah
hayırlısıyla gebeş kalırız:)
kürtajdan sonra doktorum bana istersen hiç korunmayabılırsın ama 2 ay korunsan iyi olur dedı canım sanırım şart degıl korunmak sana kalmıs yanı
iyice kafam karıştı.bugün başka kadın doğuma gittim.oda problem görmedi.ben şimdi kime inanayım:44:
herşeyi oluruna bıraktım nasip kısmet.çok isteyince olmuyor malesef.
lupuslu arkadaşlarım hamişlerrrr yeni anneler nerdesiniz.nasılsınız